Ana sayfa Sosyal Medya Özge Törer ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Kuruluş Osman setinin neşe kaynağı!

Özge Törer ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Kuruluş Osman setinin neşe kaynağı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisi atv ekranında üçüncü sezonu ile yoluna devam eden yapımlardan birisi. Çok iyi reytingler alan dizi, Gönül Dağı ile birlikte 2021-2022 sezonunun en başarılı projesi oldu. Dizinin reyting sonuçları diğer birçok yapımı kıskandıracak kadar iyi.

Hem hikayesi hem de oyunculuk performansları ile göz dolduran dizinin setinde de neşeli ama yoğun bir ortam var. Selcan Hatun karakterini canlandıran Didem Balçın, Diriliş Ertuğrul ekibinden Kuruluş Osman’a geçen ve hala devam eden tek kişi… Selcan Hatun dizinin en sevilen karakterlerinden birisi ve Didem Balçın da hayatında bu karakterin çok özel bir yerinin olduğunu söyledi.

Özge Törer ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Kuruluş Osman setinin neşe kaynağı! 8

Ünlü oyuncu, youtube sohbet programında setten önemli bir detaydan da bahsetti. Setin neşe kaynaklarının Özge Törer ile Yıldız Çağrı Atiksoy olduğu ortaya çıktı.

Özge Törer ilk dizisi olan Kuruluş Osman’da Bala Hatun rolü ile çok beğenildi ve kısa sürede kariyer zıplaması yaşadı.

Özge Törer ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Kuruluş Osman setinin neşe kaynağı! 9

Yıldız Çağrı Atiksoy ise hikayeye sonradan katıldı ve Targun hatun karakteri ile çok sevildi.

Didem Balçın, sette en çok bu iki arkadaşına gülüyor. Oyuncu, “Sevgili Emre Basalak komik olduğunu zannediyor. Ama ben en çok Özge Törer ve Yıldız Çağrı Atiksoy’a gülüyorum” diye konuştu.

Sögüt’te çekim olduğu zaman çok heyecanlı olduğunu belirten oyuncu, “Hanı çok beğeniyorum, Söğüt’e aşığım. Söğüt’te çekim olduğu zaman heyecanlanıyorum. Orada bir hayat olduğunu hissediyorum” ifadesini kullandı.

8 yıldır aynı yapımda rol almanın kendisi için büyük bir şans olduğunu da dile getiren oyuncu, Selcan Hatun’un yaptığı en büyük yanlışın ise Süleyman Şah’ın canına kastetmesi olduğunu söyledi. Oyuncu, “Neyse ki o yanlıştan döndü” diye konuştu.