Ana sayfa Dizi Haberleri Dilan Çiçek Deniz hayranlarına müjdemiz var!

Dilan Çiçek Deniz hayranlarına müjdemiz var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni nesilin başarılı ve güzel yıldızlarından Dilan Çiçek Deniz, en son rol aldığı dizisi Alev Alev sona erdikten sonra uzun bir yaz tatili yaptı. İzlandalı sevgilisiyle gündeme gelen oyuncunun yeni bir proje için görüştüğü öğrenildi.

Dilan Çiçek Deniz 2014 yılında Miss Turkey ikincisi seçilmesiyle ünlü oldu. Güzel oyuncu 2015 yılında Miami’de düzenlenen Kâinat Güzellik Yarışması’nda Türkiye’yi temsil etti. Aynı yıl dizi dünyasına adım attı.

Küçük Tatlı Yalancılar dizisinde Ebru karakteriyle dizi dünyasına adım atan Deniz, arka arkaya Güneşin Kızları, Bodrum Masalı gibi birbirinden başarılı dizilerde rol aldı. Show TV’nin unutulmaz dizisi Çukur’da canlandırdığı Sena Koçovalı karakteriyle kalpleri fetheden oyuncu en son yine Show TV’de yayınlanan Alev Alev dizisinde rol aldı.

Alev Alev dizisinde başrolleri Demet Evgar ve Hazar Ergüçlü’yle paylaşan genç oyuncu bu dizide canlandırdığı Rüya karakteriyle oyunculuktaki yeteneğini göstermeyi başardı. Alev Alev dizisi geçtiğimiz sezon sonunda final yapınca Dilan Çiçek Deniz uzun bir yaz tatili yaptı.

Yaz boyunca herhangi bir projede yer almayan güzel oyuncu İzlandalı sevgilisi Thor Saevarsson’la gündeme gelmişti. Dilan Çiçek Deniz yaz tatilini sonlandırdı ve İstanbul’a döndü. Sokakta gazetecilere yakalanan Deniz, yeni bir proje için görüşme halinde olduğunu söyledi. Ancak projenin ne olduğuyla ilgili bilgi vermedi.

Şimdi hayranları merakla Dilan Çiçek Deniz’in yeni projesini bekliyor. Hayranları güzel yıldızı en kısa sürede yeniden ekranlarda görmeyi umuyor.