Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin geri dönüşü muhteşem olacak! İşte ikinci sezon bombaları!

Kardeşlerim dizisinin geri dönüşü muhteşem olacak! İşte ikinci sezon bombaları!

tarafından ker_def

Kardeşlerim dizisi geçen sezonun sonlarına doğru ekrana geldi ve kısa sürede büyük bir ilgi gördü. Cumartesi akşamları yayınlanan dizi bir ara birincilikler elde etti. Dizinin hem tecrübeli isimleri göz önündeydi hem de genç oyuncular kısa sürede parladı…

Kardeşlerim dizisinin ikinci sezonu için önceki hafta okuma provaları yapan dizi ekibi daha sonra sete çıktı. Dizinin ikinci sezonu için yoğun bir çalışma programı uygulanıyor. atv’den gelen haberde ise 11 Eylül Cumartesi günü dizinin ikinci sezonunun başlayacağı ifade edildi. Diziyle ilgili önemli gelişmeler de yaşanıyor.

Kardeşlerim dizisinin geri dönüşü muhteşem olacak! İşte ikinci sezon bombaları! 10

İlk 18 bölüm çok iyi reytingler elde edildi. Dizinin hayranları yeni sezondaki yeni karakterleri de çok merak ediliyor. Dizide Ayşe karakterini canlandıran Çağla Şimşek’in ayrılığının fazla bir etkisi olmayacaktır. Ancak yeni gelen karakterler çok dikkat çekecek.

Kardeşlerim dizisinin geri dönüşü muhteşem olacak! İşte ikinci sezon bombaları! 11

Dizinin oyuncu kadrosuna Miss Turkey 2019 finalistlerinden Nazlı Can Çetin dahil olurken Akif’in gayrimeşru oğlu Kaan’ı da, genç ve yakışıklı oyuncu Eren Ören canlandıracak. Kaan özellikle büyük aşk yaşayan Asiye ve Doruk’un arasını bir hayli karıştıracak.

Diziye yeni dahil olan Nilsu Yılmaz ise Cemile Akgün karakterine hayat verecek. Öte yandan Ahu Yağtu’nun canlandırdığı Suzan karakterinin de ablası da ortaya çıkacak. Karakteri kimin canlandıracağı yakında netleşecek.

atv’nin sevilen dizisi “Kardeşlerim”in ikinci sezonundan yayınlanan ilk tanıtım büyük heyecan yarattı. 24 saat olmadan Youtube’da 1 Milyon izlenmeyi geçen bölüm tanıtımı, trendler listesinde 2.sıraya oturdu. Yapımını NGM’nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği, atv’nin fenomen dizisi “Kardeşlerim”in yeni sezona 11 Eylül Cumartesi akşamı başlıyor.

Kardeşlerim dizisinin geri dönüşü muhteşem olacak! İşte ikinci sezon bombaları! 12

Yaptığı heyecanlı sezon finaliyle çok konuşulan dizinin yeni bölüm tanıtımı da büyük ses getirdi. Yayınlanır yayınlanmaz Youtube trendler listesinde 2. Sıraya yerleşen tanıtım çok kısa sürede 1 Milyon izlenmeyi de geçti. Sosyal medyada da beğeni dolu yorumlar alan dizi için nefesler tutulurken Kadir’in hapishaneye girmesi ile her biri bir yana dağılan Kardeşlerin yaşayacağı gelişmeler merakla bekleniyor.

Kardeşlerim dizisinin geri dönüşü muhteşem olacak! İşte ikinci sezon bombaları! 13

Kadroya yeni katılan sürpriz oyuncularıyla Kardeşlerim bu sezon da Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam edecek.

Tek dertleri hayat mücadelesi olan dört kardeşin umut dolu hikâyesi, gerilim ve temposu yüksek sürpriz gelişmelerle 11 Eylül Cumartesi akşamı atv’de başlıyor.