Ana sayfa Dizi Fragmanları Diriliş Ertuğrul 17 Nisan Çarşamba 144. bölüm fragmanı izle!

Diriliş Ertuğrul 17 Nisan Çarşamba 144. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında izleyicilerle buluşan Diriliş Ertuğrul dizisinin 143. bölümü 10 Nisan Çarşamba günü ekrana geldi. Önemli sahnelerin yer aldığı bu bölümün ardından önümüzdeki hafta yani 17 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak olan 144. bölümden ilk görüntüler yayınlandı.

Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez gibi önemli isimlerin yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisinin 17 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak 144. bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Peki 143. bölümde neler olmuştu?

Beybolat Bey, Kayı obasında fitne çıkarmak için kardeşi Sırma’yı görevlendirmiş Hafsa hatun ve Selcan’ı birbirine düşürmeyi başarmıştı. Bamsı’nın Alpbaşılıktan azledilmesi ve Alplığı bırakmasıyla gerilim artmış ve Hafsa hatun obadan göçmek istemişti.

Hain oyunlarıyla kayı obasını yıpratmaya çalışan Beybolat’ın son oyunuysa Söğüt yolunda Bamsı’nın ailesine saldırmak ve Aybars’ı kaçırmak olmuştu. Bu durumu öğrenen Bamsı pusatına sarılmış ve oğlunu kaçıranların peşine düşmüştü. Peki, Bamsı oğlu Aybars’ı kurtarabilecek mi? Aybars yaşayacak mı?

Zangoç’un zindana atılmasını emreden Ertuğrul Bey Alpleri görevlendirmişti. Ertuğrul Bey’in emrini yerine getirmek için harekete geçen Melikşah ve Oğuz Zangoç’u zindana götürürken kimliğinin ortaya çıktığını düşünen Zangoç beklenmedik bir şekilde Oğuz’u ve Melikşah’ı yaralamıştı. Melikşah ve Oğuz hayatta kalabilecek mi? Zangoç’un gerçek kimliği ortaya çıkacak mı?