Ana sayfa Dizi Haberleri Dizilerden yana şanssız olan Kanal D’den yeni uyarlama dizi geliyor; Yalancı!

Dizilerden yana şanssız olan Kanal D’den yeni uyarlama dizi geliyor; Yalancı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Liar isimli dram ve gerilim dizisinin yerli versiyonu geliyor… Projenin ismi Yalancı olarak belirlendi… 21. yüzyılda yaşanan cinsiyet, kimlik siyaseti, aile hayatı ve yozlaşmış düzenbazlıkların konu edildiği Liar’dan uyarlanacak olan yeni yapım için çalışmalar başladı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Süreç Film tarafından hazırlıklar sürüyor. Kanal D’de yayınlanması için anlaşma yapılan Yalancı isimli dizi projesinin oyuncu seçmeleri de devam ediyor.

Hülya Gezer’in yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin güçlü bir hikayesi var ve iyi bir kurgu, güçlü oyunculuklar ile desteklenir ise Türkiye’de de çok ilgi görecektir. İngiltere yapımı olan Liar dizisi izleyicilerden büyük ilgi görmüştü. Türk yapımı uyarlamanın da büyük ilgi görmesi bekleniyor.

İki sezon yayınlanan Liar dizisi toplam 12 bölümden oluşuyor. Her sezon 6 bölümü yayınlanan dizi ilk olarak 2017 yılında ortaya çıkmıştı ve 2020 yılında da ikinci sezonu yayınlanmıştı.

İzleyiciler yönetmen Hülya Gezer’in de bugüne kadar birçok projesini ekranda izledi. Kırık Kanatlar, Yaralı Yürek, Diriliş Ertuğrul ve Avlu dizilerinde göre alan Gezer, ayrıca Hekimoğlu’nun da bir dönem yönetmenliğini yapmıştı.