Ana sayfa Dizi Haberleri Dizileri bir bir biten Show TV’de üzen vedanın ardından yeni sezon sürprizi geldi!

Dizileri bir bir biten Show TV’de üzen vedanın ardından yeni sezon sürprizi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin sezon içinde yayınladığı dizileri birer birer bitirmesine izleyiciler çok üzülmüştü. Arıza, Ramo, Kuzey Yıldızı, Çukur ve Alev Alev dizileri bu süreçte ekrana veda eden yapımlar oldu. Birçok dizi hayranı da bu duruma üzüldüklerini belirten yorumlarla sosyal medyada bu final kararlarına tepkisini ortaya koydu.

Show TV ekranında 2012 yılından bu yana devam etmekte olan bir başka önemli yapım da veda etti. Güldür Güldür Show ekibi bu sezon son kez hayranlarının karşısına çıktı. Programın devam edip etmeyeceği de merak ediliyordu. Ali Sunal bu konuda herkesin içini rahatlattı. Güldür Güldür Show anlanlı bir sezon finali yaparken, muhtemelen Eylül ayında yeni bölümleri ile yeniden hayranlarının karşısında olacak.

Ali Sunal ile birlikte oyuncular duygu dolu bir açıklamada bulundu. Ekranların az sayıdaki eğlence programında birisi olan Güldür Güldür Show ekibi sezon finalindeki anlamlı ve duygusal konuşmaları ile dikkat çekti.

Dizileri bir bir biten Show TV'de üzen vedanın ardından yeni sezon sürprizi geldi! 7

Sekiz sezondur kahkahanın adresi olan Güldür Güldür Show’un, geçirdiğimiz zorlu seneye ve bir arada olabilmenin gücüne vurgu yapan sözler seyircilere duygusal anlar yaşattı.

Önümüzdeki sezonda da programın devam edeceğine dair ilk müjdeyi veren oyuncular, en kısa zamanda seyirci ile kavuşmak için gün saydıklarını belirtti.

Güldür Güldür Show kısa bir yaz arasından sonra yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Sezonun yeni sürprizleri merakla bekleniyor.

İşte Güldür Güldür Show ekibinin 274. bölüm sezon finalinden sonra yaptıkları açıklama: