Ana sayfa Sosyal Medya Leyla ile Mecnun dizi çekimlerinde neler yaşanıyor? Serkan Keskin ilk bilgileri verdi!

Leyla ile Mecnun dizi çekimlerinde neler yaşanıyor? Serkan Keskin ilk bilgileri verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakteri ile son 2 sezona damgasını vuran isimlerden Taner Ölmez, kendisi gibi oyuncu olan Ece Ceşmioğlu ile evlendi. Düğüne ünlü çiftin yakın arkadaş grubu ve akrabaları katıldı.

Düğüne gelenler arasında Serkan Keskin ile Meriç Aral çifti de vardı. Mucize Doktor dizisinin son döneminde yer alan isimlerden birisi olan Serkan Keskin, rol arkadaşını bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Oyuncu, “Arkadaşlarımız evleniyor, biz de onların yanına geldik bu ana şahit olmak için” diye konuştu.

Meriç Aral da çift adına çok mutlu olduğunu ifade etti. Aral, “Şimdi böyle heyecanlıyız” dedi. Leyla ile Mecnun dizisinin yeniden başlayacak olmasına hayranlar bir hayli memnun olmuştu.

Dizinin eski ekibi aynen korunarak yeni bölümlerin çekimlerine başlandığı da ortaya çıktı. Serkan Keskin, düğüne gelmeden önce sette olduğunu söyledi. Oyuncu, “Çok güzel geçiyor, setten geliyorum. Her şey yolunda, her şey kaldığı yerden devam ediyor, çok eğlenceli” diye konuştu.

Soru üzerine hikayede büyük değişiklik olmadığını aynı hikaye ile devam ettiklerini anlatan Serkan Keskin, dizide her şey olabileceğini de belirterek nasıl bölümler geleceği sorusunu ortada bıraktı. Serkan Keskin detay vermedi ama Leyla ile Mecnun hayranları yeni bölümlerin heyecanını yaşamaya devam ediyor.

Serkan Keskin dizide İsmail karakterine hayat veriyor ve dizinin Exxen platformunda ne zaman yayınlanmaya başlanacağı ise henüz netleşmedi.