Ana sayfa Sosyal Medya Destan hem sosyal medyada hem de reytinglerde şampiyon!

Destan hem sosyal medyada hem de reytinglerde şampiyon!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin yeni dizisi Destan ikinci bölümüyle de birinciliği kimseye bırakmadı. Reytinglerde olduğu gibi sosyal medyada da bu haftanın birincisi oldu.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 29 Kasım Salı günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre salı gününün galibi ATV dizisi Destan oldu.

Başrolündeki Ebru Şahin’in tüm izleyicilerden tam not aldığı Destan hakkında sosyal medyada yapılan paylaşım sayısı 42 bin 100 oldu. Bu rakam, geçen haftaki paylaşım sayısından yaklaşık 7 bin daha fazla.

Bir zamanlar reytinglerde birinciliği kimseye kaptırmayan Masumlar Apartmanı’nın gidişatı ise hiç iyi değil. TRT 1’de yayınlanan dizinin reytingleri düşerken izleyiciler hikayenin gittikçe sıkıcı hale geldiğinden yakınıyor. Masumlar Apartmanı, 4 bin 400 paylaşımla ikinci oldu ama Destan’ın bir hayli gerisinde kaldı.

Destan hem sosyal medyada hem de reytinglerde şampiyon! 7

Fox TV’nin bu sezon tutan ender yapımlarından biri olan Evlilik Hakkında Her Şey ise reytinglerde çok iyi gidiyor. Destan’ın gölgesinde kalsa da reytinglerden gayet iyi sonuçlar alan dizinin hikayesi izleyiciler tarafından çok beğeniliyor. Bu hafta hakkında yapılan paylaşım sayısı 3 bin olan Evlilik Hakkında Her Şey listenin üçüncü sırasında yer alıyor.

Listenin sonuncusu ise 2 bin 100 paylaşımla Sana Söz dizisi. Star TV’de yayınlanan dizinin başrollerinde Nehir Erdoğan, Erkan Petekkaya ve Serkan Altunorak yer alıyor. Ancak dizi iddialı oyuncu kadrosuna rağmen reytinglerden son derece başarısız sonuçlar alıyor.