Ana sayfa Güncel Haberler Doğa Rutkay’ın çocuklarıyla rengarenk kar keyfini görmeniz lazım

Doğa Rutkay’ın çocuklarıyla rengarenk kar keyfini görmeniz lazım

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İstanbul’a Cumartesi günü düşmeye başlayan kar tutunca, çoluk çocuk pek çok kişi evlerinin önünde kar keyfi yaşadığı. Sosyal medya bir anda kar sevinci yaşayanların fotoğraf ve videoları ile doldu. Pek çok ünlü isim de bahçelerinde çocuklarıyla, sevdikleriyle kar keyfini yaşayanlar arasındaydı.

Güldür Güldür Show ve Çocuktan Al Haberi isimli programlarla ekrana gelen Doğa Rutkay da bu isimler arasındaydı. Gazeteci-televizyoncu-yazar Kerimcan Kamal ile evli olan Doğa Rutkay’ın ikizleri Piraye ve Rutkay Kerim’in kar keyfi görülmeye değerdi.

Doğa Rutkay'ın çocuklarıyla rengarenk kar keyfini görmeniz lazım 37

Doğa Rutkay, sosyal medyayı etkin kullanan ünlüler arasında. Çocuklarıyla keyifli anlarını, oyun zamanlarını, evdeki hallerini de takipçileriyle sık sık paylaşıyor.

Aynı zamanda anne olarak deneyimlerini, yaşadığı kimi stresleri de takipçileriyle paylaşmakta. Uzmanlardan aldığı görüşleri de takipçileriyle paylaşan oyuncu, hayranlarının ilgiyle izlediği bir isim.

Doğa Rutkay’ın ikizlerinin hemen her halini,  doğduğu günden beri takipçileri izliyor. Sevimlilikleriyle Rutkay’ın takipçilerine ‘Maşallah’ dedirten ikizlerin kar keyfi de görülmeye değerdi.

Doğa Rutkay'ın çocuklarıyla rengarenk kar keyfini görmeniz lazım 38

Doğa Rutkay'ın çocuklarıyla rengarenk kar keyfini görmeniz lazım 39

Evlerinin bahçelerine çıkan aile, kardan adam yaparak hep birlikte poz verdi ve kar keyiflerini paylaştılar. Rengarenk görüntülerle işte Kamal ailesi ve yaptıkları kardan adam…

Doğa Rutkay'ın çocuklarıyla rengarenk kar keyfini görmeniz lazım 40

Doğa Rutkay'ın çocuklarıyla rengarenk kar keyfini görmeniz lazım 41

Doğa Rutkay'ın çocuklarıyla rengarenk kar keyfini görmeniz lazım 42