Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ne dadılar ne aşçılar ne şoförler! Doğa Rutkay’dan şehir efsanesini yıkan sözler!

Ne dadılar ne aşçılar ne şoförler! Doğa Rutkay’dan şehir efsanesini yıkan sözler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güldür Güldür Show ekibiyle uzun yıllardır sahneye ve televizyona çıkan Doğa Rutkay, aynı zamanda ikiz bebeklerini yetiştirmek içinde büyük mücadele verdi. Ünlü oyuncu, hareketli ve mücadele etmeyi seven birisi olduğu için çocuklarını büyütürken çok zorluk yaşamadığını söyledi.

Oyuncu, çocuklarını yardımcılarıyla birlikte büyüttüğü şeklinde sosyal medyadaki genel algıya karşı çıktı. Ünlü isimlerin yardım alarak çocuk büyütmesi gibi bir durumun normal kabul edilmesine rağmen Doğa Ruktay, “Bizde hiç öyle bir şey olmadı” diyerek, bir yardımcısı ile birlikte çocuklarını kendisinin büyüttüğünü ifade etti.

Şoförünün olmadığını ve her yere kendi başına gitmeyi tercih ettiğini anlatan oyuncu, kendi işini kendisi yapan birisi olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: “Öyle aşçılarla, dadılarla, bakıcılarla o çocukları büyütmedi. Alnımın teriyle büyüttüm.”

Gazeteci Kerimcan Kamal ile evli olan Doğa Rutkay, ayrıca eşiyle birlikte çocuk kitapları da yazıyor. İlk seriyi bitirdiklerini ve iyi satış rakamları elde edildiğini anlatan Doğa Rutkay, yeni kitaplar da hazırladıklarını ve toplamda 10 çocuk kitabına ulaşacaklarını ifade etti.

Kitapların her serisinde çocuklara aşılamak istediği bazı duyguları anlattıklarını ifade eden oyuncu, Güldür Güldür Show programına 10 yıldır ilk günkü kadar büyük ilgi gösterilmesinden de memnun.

Yeni yıl için sürpriz çekimler yapacaklarını anlatan oyuncu, bu programın içinde yer aldığı için de mutlu olduğunu ifade etti.