Ana sayfa Dizi Fragmanları Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde kader günü geldi!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde kader günü geldi!

tarafından ker_def

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ile Engin Öztürk’ün başrollerinde yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 31. yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da tv8 ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkacak.

Güçlü hikayesi ve etkileyici oyunculuk performansları ile yoluna devam eden dizide yine heyecanlı anlara şahitlik edeceksiniz. Mehdi – Zeynep – Barış üçgeninde çok dikkat geçen olaylar yaşanacak. Öncelikle Mehdi konusunda karar ve kader günü olduğunu hatırlatalım.

Kader gününde de Zeynep yine Mehdi’nin yanında! Mehdi işlemediği cinayetten yargılandığı davada karar duruşmasına çıkıyor. Mehdi’nin kaderi ne yönde seyredecek? İşte bu sorunun yanıtı merakla bekleniyor.

Ancak Zeynep’in Mehdi için yaptığı fedakarlıklardan sonra Barış ile arasındaki gerilim daha da artacak. Fragmana da yansıyan, “Bu saatten sonra Mehdi’nin kravatlısıyla da işim olmayacak” sözlerinin arkasında bir ayrılık mi gelecek, yoksa iki karakter yeniden birbirlerine mi tutunacak, merakla bekleniyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde kader günü geldi! 7

Zeynep, artık birinin kendisinin suçlamasını istemiyor. Sevdiği adamın kendisine destek olmasını bekliyor. İşte Barış ile anlaşamadıkları temel nokta da bu. Ancak Barış da haksız değil… Zeynep karakterinin kişilik karmaşası dizi hayranlarını da fazlasıyla şaşırtıyor ve birçok eleştiri de geliyor. Bakalım yeni bölümde neler izleyeceğiz.

Ayrıca Ebru Cündübeyoğlu’nun Özlem karakteri ile hikayeye katılması, diziyi bir hayli renklendirdi. Aykırı bir karakteri olan Özlem, Zeynep’in akrabalık ilişkilerini anlamaya çalışıyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin bu akşam yayınlanacak olan 31. bölümünden 2. fragman: