Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir’de izleyici haklı çıktı, çıldırmamak elde değil!

Doğduğun Ev Kaderindir’de izleyici haklı çıktı, çıldırmamak elde değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 31. bölümü geride kaldı. Son haftalarda Zeynep karakterinin Mehdi için yaptıklarına kızan dizi hayranlarını haklı çıkartan gelişmeler 32. bölümde izleyicileri iyice deli edecek.

Mehdi, artık sıradan bir tamirci değil. Mehdi artık, Zeynep’in eski eşi, mahallenin ağabeyi değil… Mehdi artık adamları olan, mafyatik bir kişilik… Bir gücü sahip olan ama hala Zeynep’in peşini bırakmayan birisi o…

Mehdi’nin işlemediği bir cinayet nedeniyle hapiste kalmasına gönlü razı gelmeyen Zeynep’in onun avukatlığını üstlenmesi ve hapisten çıkartması çok tartışılmıştı. Birçok dizi hayranı Zeynep karakterinin bu davranışları ile yanlış yaptığı, Mehdi’ye umut verdiğini yazmıştı.

Sosyal medyada Zeynep karakterine yönelik ciddi eleştiriler de geldi ve gelmeye devam ediyor. Şimdi Mehdi çıktı ama 32. bölüm fragmanında görülüyor ki, artık bambaşka bir Mehdi ile karşılaşacaksınız.

Mafyatik bir kişiliğe dönen, adamları ile gezen ve korkutan bir yapıya bürünen Mehdi’nin Zeynep’ten vazgeçmediği de ortaya çıkıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir'de izleyici haklı çıktı, çıldırmamak elde değil! 7

Zeynep’i sürekli adamları ile izleten Mehdi, onun psikolojisini de fena halde bozuyor. İşte bu durumda da izleyiciler adeta çıldıracak.

“Bu saatten sonra Zeynep için bir gram üzülmem” diye yorum bırakan dizinin hayranları, artık başına gelecek her şeye razı olması gerektiğini düşünüyor. Bir izleyici, “Ben kurban olmayı seçtim diyerek başına gelecek her şeye razı geldi. Gez şimdi sokaklarda arkana baka baka, daha çok ağlarsın” diye yorum bıraktı.

Bir başka dizi hayranı ise, “Adam resmen elini kolunu sallaya sallaya Zeynep’in evine gidiyor ilk iş. Kendi ellerinle kuyunu kazdın be Zeynep” yorumunda bulundu.

Mehdi’nin bakışları bile artık ruhsuz, duygudan yoksun. İzleyici fragmandaki bu detayı da kaçırmadı. Zeynep’in yaptığını cahil cesareti olarak yorumlayan dizi takipçileri, “Zeynep, sen o kadar körsün ki…. Kendini Mehdi için paraladın, Barış’a hak etmediği sözler söyledin. Başına geleceklere hazırlıklı ol” diye yazıyor…

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi iyice ilginç bir hal aldı. Hikayenin nereye gideceğini artık kestirmek pek de mümkün değil. İyi reytingler de alan dizinin hikayenin bu kadar çetrefilleşmesi sonrasında 3. sezonda da yayında olmaması için bir neden yok…

Zira daha bu hikayenin üzerinden çok olaylar anlatılır, izleyici de her hafta ekran başında heyecanla bekler…

İşte Doğduğun Ev Kaderindir’in 16 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 32. bölüm fragmanı: