Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Doğu Demirkol, komedyen olma hikayesini dizi yaptı!

Doğu Demirkol, komedyen olma hikayesini dizi yaptı!

tarafından ker_def

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV ile Vodafone’un dijital TV servisi Vodafone TV’nin eş zamanlı olarak 31 Mart’ta yayınlayacağı yeni özel yapım ‘Doğu’nun izleyiciyle buluşmasına sayılı günler kaldı. Hayatı hiç istemediği bir noktaya doğru evrilen Doğu’nun etrafındaki herkesi en büyük hayali olan komedyenlik konusunda ikna etmeye çalışmasını eğlenceli bir dille anlatacak olan dizinin fragmanı yayınlandı.

BluTV’nin Vodafone TV işbirliğiyle bu sene arşivine ekleyeceği yeni özel yapımlardan ‘Doğu’nun başlamasına kısa bir süre kala, merakla beklenen dizinin fragmanı paylaşıldı. Yayınlanan fragman, asıl hayali komedyen olmak olsa da toplumun ve ailesinin dayattığı fikirler doğrultusunda kendisini bilgisayar mühendisliği bölümünde bulan Doğu’nun trajikomik hayatından kesitler sunuyor.

Etrafındaki insanların ona dair hiçbir umudu olmamasına rağmen Doğu’nun komedyenlik konusunda kendisini kanıtlama mücadelesini izleyeceğimiz dizide herkes kendi hayatında karşılaştığı benzer deneyimleri hatırlayarak kendinden bir şeyler bulacak.

31 Mart’ta BluTV ve Vodafone TV’de yayınlanacak olan dizinin hem yönetmen koltuğunda oturan hem de başrolünde yer alan Doğu Demirkol’a Ege Kökenli, Evliya Aykan, Kubilay Tunçer, Banu Fotocan, Yağmur Gülveren ve Afra Karagöz eşlik ediyor.

BKM Mutfak imzalı ‘Doğu’nun senaryosu ise yine başarılı komedyen Doğu Demirkol ile Murat Özsoy’un imzasını taşıyor.

‘Doğu’ 31 Mart’ta hem BluTV’de hem Vodafone TV’de!