Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda dizisinde niyet edildi, Camdaki Kız dizisine kısmet oldu!

Kırmızı Oda dizisinde niyet edildi, Camdaki Kız dizisine kısmet oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Kırmızı Oda dizisinin güçlü reytinglerle yoluna devam ederken, bu başarıya katkı sağlayanlardan birisi de Burcu Biricik olmuştu… Ünlü oyuncu Boncuk karakterine hayat verdiği dizide Feyyaz Şerifoğlu ile de çok başarılı bir ikili oldu…

Kırmızı Oda dizisi hayranları, Boncuk ile Can karakterlerinin iyi uyumlarını ve güçlü enerjilerini çok beğenmişti… Dizinin hikayesinde bu iki karakter kısa süre yer aldı, ancak izleyicilerin gönlünde daha büyük bir yara olarak kaldı. Belki Boncuk ile Can, Kırmızı Oda dizisinde bir aşk yaşayamadı. Boncuk’un hayaliydi Can… Ancak Kırmızı Oda dizisine niyet edilen aşk, Camdaki Kız isimli Kanal D’nin yeni dizisine kısmet oldu.

Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu, yeni dizide buluştu. İkili, Kırmızı Oda’daki Boncuk ile Can karakterlerinin etsiyle daha şimdiden büyük ilgi görüyor… 1 Nisan Perşembe akşamı başlayacak olan Camdaki Kız dizisi hayranları da heyecanla bu ikiliyi bekliyor… Feyyaz Şerifoğlu’nun kariyeri adına da çok önemli bir dönem başlıyor.

Kırmızı Oda dizisinde niyet edildi, Camdaki Kız dizisine kısmet oldu! 8

Dizi hayranları, sosyal medya platformlarında güzel mesajlar paylaşıyor. “İlk defa yakıştırdığım bir çiftin bu kadar kısa sürede kavuştuğunu görüyorum” diyen bir dizi hayranı bir an önce 1 Nisan Perşembe gününü gelmesini arzu ettiğini belirtti. Birçok dizi hayranı da Boncuk ve Can’a niyet ettikleri aşkın Camdaki Kız’da gerçekleşecek olmasından memnuniyetini yorumlarına yansıtıyor.

Camdaki Kız dizisinin fragmanları da boy boy yayınlanmaya devam ediyor. Yeni fragmanda 1. bölümden ilk görüntüler paylaşıldı. İzleyiciler Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun bir başka projesiyle daha yakında tanışacak. Yazarın toplam 4 dizisinin de ekranda olacağını ve bunun Türkiye için bir ilk olduğunu da belirtelim.

Nalan karakterinin, Masumlar Apartmanı dizisindeki Safiye ve Gülben gibi giydirilmesi de izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

Kırmızı Oda dizisinde niyet edildi, Camdaki Kız dizisine kısmet oldu! 9