Ana sayfa Dizi Haberleri Düşük bütçeli Menajerimi Ara, ekranların en pahalısı Teşkilat’ı dövdü geçti!

Düşük bütçeli Menajerimi Ara, ekranların en pahalısı Teşkilat’ı dövdü geçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlarda izleyicileri peşinden sürükleyen diziler arasındaki sosyal medya paylaşım savaşı devam ediyor. Sosyal medya artık dizilerin kaderini de belirliyor.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 23 Mayıs Pazartesi günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazartesi gününün galibi Star TV dizisi Menajerimi Ara oldu.

Düşük bütçeli Menajerimi Ara, ekranların en pahalısı Teşkilat'ı dövdü geçti! 4

Reyting sonuçlarıyla sosyal medya paylaşımları arasındaki sonuçların farkılılığı böylece bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Reytinglerde hiç de iyi sonuç almayan ancak prodüksiyon bütçesinin diğerleriyle karşılaştırıldığında çok daha uygun olması sebebiyle yayınına devam eden Menajerimi Ara dizisi yine sosyal medya paylaşımlarından birincilikle çıktı.

Dizi, çok güçlü olan rakibi Teşkilatı ezdi geçti. Hakkında 104.006 paylaşım yapılan Menajerimi Ara, Teşkilat’ın neredeyse dört katı fazla paylaşımla gecenin birincisi oldu.

TRT 1’in en iddialı ve yüksek bütçeli dizilerinden biri olan Teşkilat ise hakkında yapılan 26.791 paylaşımla ikinci sırada yer aldı. Bu durum dizinin sosyal medyadaki başarısının yüksek bütçelerle alakalı olmadığının da adeta bir göstergesi oldu.

Gecenin sonuncusu ise Fox TV’de yayınlanan Kefaret oldu. Reytingleri düşük giden dizi, dün akşam yayınlanan bölümüyle bir hayli konuşuldu ancak yine de rakiplerinin gerisinde kaldı. Kefaret hakkında sadece 1.402 paylaşım yapıldı.