Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece ve Gülper Özdemir çok uzaklara gitti, tatilin keyfini çıkartıyor!

Eda Ece ve Gülper Özdemir çok uzaklara gitti, tatilin keyfini çıkartıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Dizilerin bir bir ara vermesi ile birlikte oyuncular da tatillerini farklı merkezlerde geçiriyor. Birçok ünlü isim yurt içinde tatil yaparken, bazı ünlüler ise yurt dışından pozları ile sosyal medyada tatil manzaraları sergiliyor. Yurt dışına çıkan isimlerden birisi Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece oldu… Bir başka ünlü ise Bir Zamanlar Kıbrıs dizisiyle ekrana dönen Gülper Özdemir…

Eda Ece, ABD’ye gitti. Oyuncu instagram hesabından New York manzaraları paylaşıyor. Birkaç gündür hesabından Amerika pozlarını yayınlayan Eda Ece, tatilini Türkiye’den çok uzakta bir noktada geçiriyor. Oyuncu hem rahatlamış hem de yoğun iş temposundan sıyrılmanın verdiği bir huzuru da paylaşımlarında sergiliyor.

Eda Ece ve Gülper Özdemir çok uzaklara gitti, tatilin keyfini çıkartıyor! 9

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde Ayşe karakterine hayat veren Gülper Özdemir, ekrana yine başarılı bir performans ile dönmüş oldu. Oyuncu en son Sen Anlat Karadeniz dizisinde Hazan karakterine hayat vermiş ve sonrasında 2 yıl kadar ekranda uzakta kalmıştı.

Eda Ece ve Gülper Özdemir çok uzaklara gitti, tatilin keyfini çıkartıyor! 10

Gülper Özdemir de sezonun yorgunluğunu İspanya tatili ile üzerinden atmaya çalışıyor. Oyuncu birkaç gündür İspanya’nın Seville ve Malaga şehirlerini etiketleyerek paylaşımlarda bulunuyor.

Eda Ece ve Gülper Özdemir çok uzaklara gitti, tatilin keyfini çıkartıyor! 11

Özdemir, özellikle de Flamenco dansçılarının giydiği kırmızı elbiseli pozlarıyla hayranlarını adeta mest etti. Özdemir’in takipçileri hem bu pozlara birçok beğeni bıraktı hem de güzelliğine yönelik iltifat dolu yorumlar bıraktı.