Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara’dan izleyicilerine veda mesajı!

Menajerimi Ara’dan izleyicilerine veda mesajı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Menajerimi Ara dizisi bu sezon Star TV’nin en sevilen projelerinden biri oldu. Her ne kadar reytinglerden yüksek sonuç elde edemese de farklı bir dünyayı anlatması ve özellikle Barış ile Dicle karakterlerinin arasındaki ilişki izleyiciler tarafından çok beğenildiği için sosyal medyada en çok konuşulan dizilerinden biri olmayı başardı.

Düşük reytingler almasına rağmen, reklam gelirlerinin iyi, proje maliyetinin düşük olması Star TV’nin Menajerimi Ara dizisini devam ettirmesini sağlamıştı. Ancak en sonunda o gün geldi ve final kararı açıklandı.

Dizinin önce 47. bölümde final yapacağı açıklandı. Ancak kısa süre sonra final, iki hafta öne çekildi . 45. bölümle dizinin sona ereceği duyuruldu. Bu durum izleyiciyi bir hayli üzdü.

Yapımcı şirket Ay Yapım tarafından dizinin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla da final kararı resmen açıklandı. İzleyiciye teşekkür eden yapımcılar veda mesajında şunları yazdı:

“Star TV’de ekrana gelen Menajerimi Ara dizimiz 45. bölüm itibariyle finalini yapıyor. Dışarıdan bakıldığında çok ışıltılı görünen sektörümüzün zorluklarına, menajerlik dünyasına, kamera arkasında olup bitenlere, bilinmeyenlere, dedikodulara, zaman zaman dertlere elimizden geldiğince değinmeye çalıştık.

Bu süreçte bize destek olan başta oyuncu dostlarımızın, yapımcı, yönetmen, senarist, senaryolarda ismi ve bahsi geçen yetenekli arkadaşlarımızın anlayışlarına ve Ego Ajans’a gelen tüm egosuz konuk oyuncularımıza da çok teşekkür ereriz.

Umuyoruz ki haftalarca bizi izleyen izleyicilerimiz de en az bizim kadar keyif almıştır. Kamera arkasındaki ve önündeki tüm ekip arkadaşlarımız adına teşekkür ederiz. The End.”