Ana sayfa Sinema Zaferin Rengi filminin Almanya galasına Birce Akalay ve Gülper Özdemir de katıldı!

Zaferin Rengi filminin Almanya galasına Birce Akalay ve Gülper Özdemir de katıldı!

tarafından ker_def

16 Şubat’ta vizyona giren ‘ZAFERİN RENGİ’ filminin Almanya galası geçtiğimiz akşam; Almanya’nın Gelsenkirchen şehrinde Schauburg Filmpalast’ta yapıldı. Fenerbahçe SK Gelsenkirschen Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleşen galaya özel konuklar katıldı.

Filmin oyuncuları Birce Akalay, Gülper Özdemir ve Yılmaz Adam Bayraktar ve filmin yapımcısı ve yönetmeni Abdullah Oğuz’un katıldığı Schauburg Filmpalast’ta gerçekleşen galada unutulmaz duygu dolu anlar yaşandı.

Fenerbahçe SK Başkanı Ali Y. Koç, Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Simla Türker Bayazıt, Selahattin Baki, Fenerbahçe Sk’den İlker Dinçay ve Gelsenkirschen FSK Dernek Başkanı Ercüment Salman’ın katıldığı özel izlemeye Almanya’daki sinemaseverler büyük ilgi gösterdi.

Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen görkemli İstanbul galasından hemen sonra Başkent Ankara’ya giden film ekibi Anıtkabir’i ziyaret etmiş, ardından gerçekleşen İzmir galasında da coşkuyla karşılanmıştı.

16 Şubat’ta vizyona giren ve yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz’un oturduğu, ZAFERİN RENGİ filmi, oyunculukları, dekor, makyaj ve kostüm tasarımlarıyla da izleyiciyi bir asır öncesinin İstanbul’una geri götürecek.