Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi Eda Ece için hangi anlama geliyor ise, Yargı dizisi de Pınar Deniz’in aynı anlamı taşıyor!

Yasak Elma dizisi Eda Ece için hangi anlama geliyor ise, Yargı dizisi de Pınar Deniz’in aynı anlamı taşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2014 yılından bu yana setlerde yer almakta olan Pınar Deniz, Yargı dizisi ile bambaşka bir boyuta geçiş yaptı. Vatanım Sensin isimli dram dizisinde Yıldız karakteri ile büyük bir başarı kazandıktan sonra Pınar Deniz, farklı projelerle önemli deneyimler elde etti.

Bir Deli Rüzgar, Kırmızı Oda ve Aşk 101 dizilerinde kendisini gösteren oyuncu, yer aldığı sinema filmleriyle de kariyerinde iyi bir ilerleme sağladı. Ancak Yargı dizisi oyuncu adına kariyerini adeta baştan yaratan bir proje olarak ortaya çıktı.

Aynı durumu yaşayan bir başka kadın oyuncu da Eda Ece oldu… 2003 yılında Hayat Bilgisi dizisinde dikkat çekmesinin ardından, Pis Yedili isimli dizideki Cimbom karakteri ile beğenilen Eda Ece, kendisini baştan yaratan dizinin Yasak Elma olduğunu söylemekten çekinmiyor.

Eda Ece’nin 2018 yılından 2023 yılına kadar toplam 6 sezon başrolünde yer aldığı Yasak Elma dizisi birçok başarıyı bir araya topladı. Eda Ece’nin kariyerinde zirveye çıkması da bu başarılardan birisi oldu.

Şimdi de benzer bir durum Yargı dizisinde Ceylin karakteri ile Pınar Deniz’in kariyerinde benzer bir etki yaratıyor. Avukat Ceylin karakteri 3. sezonda savcı Ceylin olarak izleyicinin karşısına çıktı.

Dram yüklü sahnelerdeki performansı ile övgüler alan Pınar Deniz, kariyerini Yargı dizisi ile adeta baştan yaratıyor.

Hem Eda Ece hem de Pınar Deniz bugüne kadar birçok farklı projede yer almış olsalar da son yer aldıkları projeler kariyerleri açısından en önemli işler oldu.

İki genç kadın oyuncu için de kariyer yolculuğunda bundan sonra birçok proje olacaktır ama hayranlarının büyük bir çoğunluğu onları Yasak Elma ve Yargı dizileri ile hatırlayacağı kesin.