Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz’dan, Ada Masalı’ndaki rol arkadaşı Ayça Ayşin Turan’la ilgili büyük itiraf!

Alp Navruz’dan, Ada Masalı’ndaki rol arkadaşı Ayça Ayşin Turan’la ilgili büyük itiraf!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV dizisi Ada Masalı, daha başlar başlamaz bu sezonun en önemli işlerinden biri olacağını ortaya koydu. Dizi reytinglerden çok iyi sonuçlar alırken, tekrar yayınları dahi sosyal medya ölçümlerinde yeni başlayan dizilerin ilk bölümüne fark atıyor.

Dizinin bu kadar başarılı olmasının sebeplerinden birinin, çekildiği yer hiç kuşkusuz. Aslında Seferihisar’da çekilen ancak dizide bir ada gibi gösterilen mekan mavisi, yeşili ve renkli evleriyle tam bir Ege kasabası. Bu da bir yaz dizisi olarak izleyicinin beklediği en önemli şeylerden birini veriyor.

Bir diğer unsur ise, aynı zamanda en önemli olan, başrollerdeki güzel aktris Ayça Ayşin Turan ve yakışıklı aktör Alp Navruz’un müthiş uyumu oldu. İzleyici Turan ve Navruz’un canlandırdığı Haziran ve Poyraz karakterlerini birbirine çok yakıştırdı.

Alp Navruz'dan, Ada Masalı'ndaki rol arkadaşı Ayça Ayşin Turan'la ilgili büyük itiraf! 5

Alp Navruz’dan, rol arkadaşı Ayça Ayşin Turan’la ilgili önemli bir itiraf da geldi. Bu itiraf dizinin başarısının da sebeplerinden biri. Navruz, “Ayça’yla enerjimiz çok tuttu” diye açıklama yaptı.

Çok başarılı başlayan Ada Masalı izleyicilere göre her bölümde daha da güzelleşiyor. Diziyi yurt dışından sosyal medyadaki paylaşımlarla takip eden bir kitle de var. Yabancı hayranların da ilgi gösterdiği Ada Masalı dizisinin senaryosunun diğer dizilerden çok daha iyi olduğu vurgulanıyor.

Özetle Ada Masalı dizisi, iç ısıtan mekanı, müthiş uyum sağlayan başrol oyuncuları, sıcacık hikayesiyle izleyicinin bir yaz dizisinden beklediği her şeyi fazlasıyla sunuyor.