Ana sayfa Sosyal Medya Ekranın iki jönü Murat Yıldırım ve Mert Fırat’tan eşlerine romantik aşk-ı ilan!

Ekranın iki jönü Murat Yıldırım ve Mert Fırat’tan eşlerine romantik aşk-ı ilan!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimler, 14 Şubat Sevgililer vesilesi ile pek çok kişi gibi sosyal medyadan çeşitli mesajlar, fotoğraflar, videolar yayınladılar. Kimi eşleri, kimi sevgilileri, kimi çocukları ile pozlar verdi. Şu anda ekranda dikkat çeken iki dizinin başrol oyuncusu olan Mert Fırat ve Murat Yıldırım’dan da eşlerine romantik kelimelerle Sevgiler Günü mesajı geldi.

İlk olarak Mert Fırat’ın mesajına bir bakalım. Karlı İstanbul gününde çekilen fotoğraflarıyla birlikte eşine aşk-ı ilan etti yeniden oyuncu. Şu sıralarda Fox TV’de yayınlanan Kefaret dizisinde Nurgül Yeşilçay ile başrolde oynayan oyuncu, İdil Fırat ile 2018’in Eylül ayında evlenmişti.

Bir süre beraber olan çift, mutluluklarını evlilikle taçlandırmışlardı ve çiftin 2020 Kasım ayında da bir çocukları dünyaya gelmişti. 3 aylık olan kızlarıyla birlikte mutlu bir aile hayatları olan çiftin fotoğrafları aşağıda.

Mert Fırat, instagram’dan yaptığı paylaşımda eşinin Sevgililer Günü’nü duygu yüklü sözlerle kutladı. İşte o paylaşım…

Ekranın iki jönü Murat Yıldırım ve Mert Fırat'tan eşlerine romantik aşk-ı ilan! 8

Show TV’de Cuma akşamları yayınlanan Ramo dizisinde Esra Bilgiç ile başrolde oynayan Murat Yıldırım da 2016 yılının Aralık ayında Faslı Imane Albani ile hayatını birleştirmişti.

Mutlu çiftin bir bebekleri olacaktı ama yaz aylarında bebeklerini kaybettikleri öğrenildi. Henüz anne karnındayken yaşanan bu üzücü olaydan sonra çift zor günler yaşadı ancak Murat Yıldırım, yaptığı bir açıklamada daha genç olduklarını, ilerde yeniden evlat sahibi olabileceklerini, kendilerini toplayıp durumu kabullendiklerine belirtmişti.

Murat Yıldırım, çok sevdiği eşine Sevgililer Günü’nde yeniden aşkı ilan eden paylaşımıyla dikkat çekti. Aşağıda bu paylaşımı görebilirsiniz…

Ekranın iki jönü Murat Yıldırım ve Mert Fırat'tan eşlerine romantik aşk-ı ilan! 9