Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu, kilometrelerce öteden sevgilisi Özge Gürel’e öyle bir laf etti ki kimseye söz bırakmadı!

Serkan Çayoğlu, kilometrelerce öteden sevgilisi Özge Gürel’e öyle bir laf etti ki kimseye söz bırakmadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Mutlu beraberlikleriyle dikkat çeken Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel, 2014-2015 yıllarında Fox TV’de yayınlanan Kiraz Mevsimi isimli dizide tanışmışlardı. O günden beri birlikte olan oyuncu çift, 6 yıldır mutlu bir beraberlik sürdürüyor. Çok fazla göz önünde olmayan ikili, son dönemde ise dizi nedeniyle ayrı düştüler.

Bilindiği gibi Özge Gürel’in, Can Yaman ile oynadığı Bay Yanlış dizisi final yaptı ama Serkan Çayoğlu yeni bir diziye başladı. Sezon başında Çayoğlu, Kanal D için çekilen Yeni Hayat dizisinde oynadı ama dizi tutmadı ve final yaptı.

Daha sonra Serkan Çayoğlu, önce ismi Kıbrıs Ada Kışı olarak lanse edilen ve daha sonra da Bir Zamanlar Kıbrıs olarak değiştirilen dizide oynamaya başladı.

TRT1 için çekilen dizi yakında ekranda olacak. Çayoğlu, başrollerini Pelin Karahan, Gülfer Özdemir ve Ahmet Kural ile paylaştığı dizinin çekimleri için şu sıralar KKTC’de.

Dönem dizisi olan ve 1960’ların sonu ile Kıbrıs Barış Harekatı’nın yapıldığı 1974 yılına kadar geçen süre içerisindeki olaylardan esinlenilen dizide Ankaralı karakterine Serkan Çayoğlu hayat verecek. D

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde 34. yaş gününü kutlayan sevgilisi Özge Gürel’e gönderdiği hediyeler ve instagram’dan yaptığı romantik ve duygu dolu kutlamadan sonra bu kez de Sevgililer Günü için bir kutlama yaptı.

Oyuncu, uzun uzun cümleler yazmak yerine tek bir cümle ile Özge Gürel’e olan aşkını ortaya koydu ve kimseye de bir söz bırakmadı!

İşte Serkan Çayoğlu’nun kilometrelerce öteden çok sevdiği Özge Gürel’e gönderdiği o mesaj:

Serkan Çayoğlu, kilometrelerce öteden sevgilisi Özge Gürel'e öyle bir laf etti ki kimseye söz bırakmadı! 7