Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk dizisinin oyuncusu Kırmızı Oda dizisine geliyor!

Afili Aşk dizisinin oyuncusu Kırmızı Oda dizisine geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’de Cuma akşamları yayınlanan Kırmızı Oda dizisi, konusuyla olduğu kadar, diziye katılan ünlü isimlerle de çok konuşuluyor. Sezon başından beri pek çok ünlü isim, gerçek hayat hikayelerindeki karakterlere hayat vermek için dizide rol alıyor. İzleyenleri her bölümüyle sarsan Kırmızı Oda, bu hafta 25. bölümüyle ekrana gelecek.

Binnur Kaya’nın Doktor Hanım rolü ile sarsıcı hayat hikayelerini dinlediği karakterler, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından alıntılanmakta. Sezona damgasını vuran dizilerden birisi olan Kırmızı Oda’ya bir kaç bölümlük ünlü isimler de katılıyor.

Geçtiğimiz süre boyuncu Evrim Alasya’nın oynadığı Meliha, Melisa Sözen’in hayat verdiği Alya, Burcu Biricik’in canlandırdığı Boncuk gibi karakterler dizide dikkat çekmişti.

Şimdilerde Aslıhan Gürbüz’ün oynadığı Kumru ve Erkan Petekkaya’nın hayat verdiği Sadi ile birlikte Pınar Deniz’in oynadığı Nazlı da dizinin dikkat çeken hikayelerinden.

Yeni bölümlerde yeni isimler de diziye dahil olmaya devam edecek. Bunlardan birisi de son olarak Afili Aşk dizisinde oynayan genç oyuncu Yılmaz Kunt.

Afili Aşk dizisinin oyuncusu Kırmızı Oda dizisine geliyor! 9

Afili Aşk dizisinin oyuncusu Kırmızı Oda dizisine geliyor! 10

Afili Aşk dizisinin oyuncusu Kırmızı Oda dizisine geliyor! 11

Kunt, Gülümse Yeter ve Bahtiyar Ölmez dizilerinden sonra Afili Aşk dizisinde ise Berk Koçar karakteriyle ekranlara gelmişti. Bu kez Kırmızı Oda dizisinde oynayacak. Henüz hangi karakteri canlandıracağı ise belli değil…