Ana sayfa Sosyal Medya ‘Elbet Bir Gün’ dizisi için sete giren Şebnem Bozoklu sabah rutinini paylaştı!

‘Elbet Bir Gün’ dizisi için sete giren Şebnem Bozoklu sabah rutinini paylaştı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bu sene eş zamanlı iki dizide rol alacak olan ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu yoğun günler geçiriyor. Oyuncu, Ekim ayında hem dijitalde hem de televizyonda ekran karşısında olacak.

Bu dizilerden birisi Elit İşcan ve Erdal Beşikçioğlu ile baş rolünde yer aldığı ‘Hamlet. ‘Gain platformunda Ekim ayında yayınlanacak olan 8 bölümlük dijital dizi, çok merak ediliyor. Ödül de kazanan dizide baş rolde izleyeceğimiz oyuncu ‘Nagihan’ karakterini canlandıracak. Şebnem Bozoklu hayranlarının heyecanla beklediği diğer dizi ise Fox TV’de yayınlanacak ‘Elbet Bir Gün’ isimli yapım. Dizide oyuncu, Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk ile başrolü paylaşıyor. Ünlü oyuncu, yeni dizileri ile Ekim ayında hayranlarının karşısına çıkacak.

Yoğun set günleri yaşayan Şebnem Bozoklu bu yoğunluktan hiç şikayetçi değil. Oyuncu, instagram hesabından sabah rutinini paylaşarak altına şunları yazdı; “Sabah rutinim: Sabah sete gelinmiş. Kendin gibisin doğal olarak. Birazdan kostüme geçip karakterinin giysilerini, saça geçip karakterinin saçını, makyaja geçip onun makyajını yapan insanların tornasına teslim ediyorsun kendini. Sonra sanki senin cümlelerinmiş gibi, doğalından,o anda ağzından çıkıyormuş gibi olana kadar çalışıyorsun karakterinin cümlelerini, ruh halini.. Nasıl düşünür neyi önemser neye üzülür ne mutlu eder onu… nerde durur düşünür nasıl yürür otururken ayağını nasıl koyar yere…Sonra seninle aynı süreçten geçen diğer oyuncularla buluşturuyorsunuz karakterlerinizi. O ana teslim ediyorsunuz her şeyi. İşte benim sabah rutinim. Oh ne güzel.”

'Elbet Bir Gün' dizisi için sete giren Şebnem Bozoklu sabah rutinini paylaştı! 7

Bir röportajında, Bugüne kadar kendisine çok farklı kadın karakterleri geldiğini ve bunun için de kendisini şanslı hissettiğini söyleyen oyuncu ‘Elbet Bir Gün’ dizisinin setinde kendisini bekleyen rol arkadaşı Sinem Ünsal’a da paylaştığı storyde ‘Geliyorummm’ yazarak cevap verdi.