Ana sayfa Sosyal Medya ‘Aşk 101’ ikinci sezonu için izleyici heyecanlı, oyuncuları daha da heyecanlı!

‘Aşk 101’ ikinci sezonu için izleyici heyecanlı, oyuncuları daha da heyecanlı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanan gençlik dizisi ‘Aşk 101’in ikinci sezon yayınına çok az kaldı. Sürükleyici konusuyla ilk sezonu büyük beğeni toplayan dizinin ikinci sezonu ve aynı zamanda final sezonu 30 Eylül’de ekran yolculuğuna başlayacak.

İkinci sezona çok az süre kala diziden yeni bir fragman geldi. Hikayesi, müzikleri, genç oyuncuları ve gençlik aşklarıyla ilk sezonunda izleyiciyi sarıp sarmalayan ‘Aşk 101’ dizisinin ikinci sezonu çok uzun süredir bekleniyordu. Çekimleri tamamlanalı neredeyse bir yıl olmasına rağmen dizinin hala yayınlanmaması izleyiciyi de büyük bir merak içerisine sokmuştu. Yaz ortasında güzel haber geldi ve ‘Aşk’ 101’in ikinci sezonunun yayın tarihi açıklandı. Buna göre dizinin yeni bölümleri 30 Eylül’den itibaren Netflix ekranında olacak. Bu arada diziden gelen tanıtım filmi izleyiciyi olduğu kadar dizinin oyuncularını da heyecanlandırdı.

‘Aşk 101’in yeni fragmanını instagram hesabından yayınlayan dizinin ‘Eda’sı Alina Boz paylaşımına, ‘Beklenen fragman geldi.’ yazdı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Alina Boz (@alinaboz)’in paylaştığı bir gönderi

‘Aşk 101’de ‘Işık’ karakterine hayat veren İpek  Filiz Yazıcı da yeni fragmanı instagram hesabından paylaşarak, ‘Bi’ dakika her şey dursun biz geliyoruz!’ ifadelerini kullandı.

Dizinin yeni bölümleriyle ilgili ipuçları da veren fragmanı Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Tuba Ünsal, Kubilay Aka ve Selahattin Paşalı’da instagram hesaplarında yayınlayarak heyecanlarını takipçileriyle paylaştılar.