Ana sayfa Dizi Fragmanları Elbet Bir Gün dizisine dikkat edin, şayet başlayabilirse sağlam bir hikaye ile gelecek

Elbet Bir Gün dizisine dikkat edin, şayet başlayabilirse sağlam bir hikaye ile gelecek

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Elbet Bir Gün isimli yeni Fox TV dizisi, çok fazla dikkat çekmemiş gibi gelebilir, ancak hikayesi ile izleyicileri sarsacağını şimdiden söyleyebiliriz. Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu, Muhammet Uzuner, Burak Yamantürk, Helin Kandemir, Ulvi Kahyaoğlu gibi önemli isimleri bir araya getiren dizinin çekimleri devam ediyor.

Fox TV’nin yayın politikasındaki planlama sıkıntısı daha Eylül ayı ile birlikte kendini gösterdi. Çekimleri süren tam 9 dizi var ve haftanın da sadece 7 günü var… Yani şimdiden iki dizi yayın günü için beklemek durumunda..

Elbet Bir Gün ile El Kızı dizilerinin bir süre ekrana gelmek için beklemeleri tahmin ediliyor. Ancak henüz net bir durum olmadığını belirtelim. Şayet Elbet Bir Gün isimli yeni dizi yayın günü sorunu aşılır ise ekrana çok farklı bir hikaye getirecek.

Mucize Doktor dizisinde iki sezon başarılı performans sergileyen Sinem Ünsal, dizinin hikayesine yönelik önemli bilgiler paylaştı. Şimdiye kadar ilk kez ters köşe bir rolde yer alacağını belirten oyuncu, Gizem karakteri ile herkesi şaşırtacak. Oyuncu, hayranlarının şimdiye kadar hiç görmedikleri bir Sinem bulacaklarını söylüyor.

Elbet Bir Gün dizisine dikkat edin, şayet başlayabilirse sağlam bir hikaye ile gelecek 8

Çekimlere devam eden oyuncu, “Şimdiye kadar izlemediğiniz bir Sinem göreceksiniz. Projenin beni en heyecanlandıran yanlarından biri tam da bu” açıklamasını yaptı.

Gizemli bir karaktere hayat verecek olan Sinem Ünsal, geçmişi ile geleceği arasında bir uçurum yaratan birisini oynayacak. Ünsal, bu rolü çok sevdiğini şu sözlerle anlattı: ” Yarattığı bu büyük farklılığa adaptasyonu, hayatta kalabilme çabası, sevdikleri için yaptıkları… Öyle çok şey sayabilirim, o kadar çok sevdim ki Gizem’i… Ama en çok hayran olduğum yanı; çok güçlü bir karakter olması” diye konuştu.

Bambaşka dünyalara ait iki kız kardeşin hikayesine ortak olacaksınız. Şebnem Bozoklu dizinin diğer kadın başrolü olarak çok iyi bir seçim oldu. Geçmişleri onları yeniden bir araya getirecek. Yıllar sonra ortaya çıkacak olan babaları kız kardeşlerin hayatını çok değiştirecek.

Elbet Bir Gün dizisine dikkat edin, şayet başlayabilirse sağlam bir hikaye ile gelecek 9

Her iki kardeş de sıfırdan bir hayat, kendilerine ait bir dünya kuracak. Tabii ki bu yeni hayatlar geçmişten gelen bazı sırların ortaya çıkmasıyla değişecek.

Her şeyin iyi gibi göründüğü ama hiçbir şeyin iyi olmadığı iki kadının öyküsünü izleyeceksiniz.

Sinem Ünsal, hikayeyi şu şekilde özetledi: “İşte ünlü oyuncunun sözleri: “Sıfırdan kurdukları dünyalardaki insanların geride bırakmaya çalıştıkları sırlardan haberleri yoktur. Bir tarafta her şey rayında gibi görünürken diğer tarafta evliliklerinin ortasına bomba gibi düşen bu sırlar yüzünden fırtınalar kopuyor diyelim ve ilk bölüm için sabırsızlıkla bekleyelim bence.”

Elbet Bir Gün dizisi şayet Fox TV bir güne yerleştirebilir ve izleyici ile buluşabilir ise hikayesi ile herkesi derinden etkileyecek bir yapım olarak görünüyor.