Ana sayfa Dizi Haberleri Elbet Bir Gün’ün yayın tarihi nihayet açıklandı! Yeni diziyi zor bir sınav bekliyor!

Elbet Bir Gün’ün yayın tarihi nihayet açıklandı! Yeni diziyi zor bir sınav bekliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Elbet Bir Gün uzun zamandır bekleniyordu. Çekimlerine çok önce başlanan yeni dizinin, Fox TV’de gün boşalmasıyla nihayet ekrana geleceği tarih belli oldu. Elbet Bir Gün tahmin edildiği gibi pazar akşamları yayınlanacak.

Son günlerde arda ardına aldığa final kararlarıyla izleyicilerin dikkatini üzerine çeken Fox TV, son olarak pazar akşamları yayınlanan Yalancılar ve Mumları dizisinin sona ereceğini açıkladı. Yalancılar ve Mumları, 31 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak beşinci bölümüyle ekranlara veda edecek.

Başrollerinde Şebnem Bozoklu, Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk’ün bulunduğu yeni dizi Elbet Bir Gün de 7 Kasım Pazar akşamı ilk bölümüyle Fox TV ekranında izleyiciyle buluşacak. Ancak yeni diziyi, Yalancılar ve Mumları’nda olduğu gibi çok zor bir sınav bekliyor.

Pazar akşamlarına TRT 1 dizisi Teşkilat ve Kanal D’de yayınlanan Yargı dizileri hakim. İki dizi o kadar güçlü ki zirveyi aralarında paylaşıyorlar. Dolayısıyla üçüncü bir dizinin izleyici kazanması oldukça zor. Ancak imkansız değil.

Başrollerinde Ceren Moray, Elçin Sangu ve Feyyaz Duman gibi çok sevilen oyuncuların paylaştığı Yalancılar ve Mumları güzel hikayesi ve başarılı oyunculuklarına rağmen bu iki dizi karşısında yenildi ve ekranlara vedasına karar verildi.

Elbet Bir Gün'ün yayın tarihi nihayet açıklandı! Yeni diziyi zor bir sınav bekliyor! 7

Şimdi gözler yeni dizi Elbet Bir Gün’de. Elbet Bir Gün de oyuncu kadrosundaki sevilen isimlerle dikkat çekiyor. Hikayesi de oldukça etkileyici. Elbet Bir Gün’ün konusu şöyle: Kapadokya’nın bir kasabasında, metruk bir gecekondunun bodrumunda aynı aileye ait beş ceset bulunur. Bundan on beş yıl önce öldürülen ailenin geride kalan iki ferdi Feride (Sinem Ünsal) ve Nesime (Şebnem Bozoklu) ise kayıplardır. Gazeteci Murat Güven’in (Kenan Acar) olayı “Kayıp Hayatlar” adlı TV programında ele almasıyla, Nesime’nin eski kocası zalim Cemil Bey (Ömer Genç) on beş yıldan bu yana kayıp olan kız kardeşlerin peşine düşer.