Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in duygusal paylaşımı hayranlarını üzdü!

Hande Erçel’in duygusal paylaşımı hayranlarını üzdü!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Türkiye’nin en popüler kadın oyuncularının başında gelen Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinde birlikte rol aldığı Kerem Bürsin ile yaşadığı aşkla, iş hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor.

Hande Erçel sosyal medyayı da aktif kullanan ünlü isimlerin başında geliyor. Oyuncunun instagramda 25 milyon takipçisi var. Oyuncunun son paylaşımı takipçilerini duygulandırdı.

Ünlü oyuncu, 2019 yılında kaybettiği annesi Ayli Erçel’in doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı. Annesine olan özlemi her geçen gün biraz daha artan ünlü oyuncu, bu özel günü annesinin fotoğrafıyla kutladı.

Hande Erçel’in duygusal paylaşımı hayranlarını üzdü! 8

Annesinin çocukluk fotoğrafını ve annesiyle birlikte  fotoğrafını paylaşan oyuncu paylaşımına şu duygusal notu düştü. “Hala o küçük kız çocuğusun sen. Benim içimde hissettiğim bütün aykırılıklarsın, heyecansın. Git gide sana benziyorum farkındayım, bunu çok seviyorum. Ve çok güzelsin Anne. Yeni yaşın sonsuz denizlerde yüzerek geçsin.”

Hande Erçel’in duygusal paylaşımı hayranlarını üzdü! 9

Hande Erçel’in milyonlarca beğeni alan paylaşımına, aralarında Hatice Şendil, Songül Öden ve Pınar Altuğ’un da bulunduğu pek çok ünlü isim de yorum yaptı.