Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu hayranlarının Yalancılar ve Mumları dizisinden beklentisi yüksek!

Elçin Sangu hayranlarının Yalancılar ve Mumları dizisinden beklentisi yüksek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle pazar akşamları buluşmaya başlayan Yalancılar ve Mumları dizisi ilk bölümü ile beklenen reyting çıkışını yapamadı. Dizinin yeni bölümlerinde daha iyi reytingler gelmesi bekleniyor.

Elçin Sangu, Ceren Moray, Şafak Pekdemir, Melike Güner, Burcu Gölgedar, İsmail Demirci, İlker Kızmaz ve Feyyaz Duman gibi çok etkili isimlerden kurulan kadro iyi seçilmiş. Ancak dizinin hikayesinin biraz sönük başlaması ve reytinglerde de düşük oranlar gelmesi can sıkıcı oldu…

Yalancılar ve Mumları için ikinci bölümün sonuçları büyük önem taşıyor. 10 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak olan yeni bölümün reytinglerde sergileyeceği durum dizinin geleceği adına çok önemli bir mesaj verecek. Bu arada Elçin Sangu hayranları Ceyda karakterinden memnun.

Meliha, Elif, Şebnem ve Ceyda adlı dört arkadaşın aşk hayatları, ilişkileri, sırları, yalanları ve hepsinden önemlisi arkadaşlık ilişkileri anlatılan dizide Elçin Sangu öne çıkıyor…

Elçin Sangu hayranlarının Yalancılar ve Mumları dizisinden beklentisi yüksek! 7

Oyuncunun kızıl olan saçlarını sarıya boyatması ve dizi boyunca da bu yeni imajı ile yola devam edeceğini söylediğini biliyoruz. Elçin Sangu’ya çok yakıştırılan yeni imaja hayranlar da alıştı…

Sangu’nun dizide çok başarılı bir performans ortaya koyduğunu ve onu izlemeyi özlediklerini belirten hayranlar her yeni bölümü merakla bekliyor.

Ceyda karakterinin derinliklerini öğrenmek için sabırsızlanan dizi hayranları, Elçin Sangu’nun Kiralık Aşk’tan sonra çok etkili bir dizide yer almasını çok bekledi. O dizi Yalancılar ve Mumları olabilir mi? Dizi hayranları böyle olmasını istiyor.

Ancak Yalancılar ve Mumları dizisi şimdiki görüntüsü ile çok etkili bir dizi olabilir mi, bu konuda şüpheler var. İşte 10 Ekim pazar günü saat 20.00’da yayınlanacak olan Fox TV dizisinden yeni görüntüler: