Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu’dan çok konuşulacak sözler! Bazı oyuncularla aynı projede çalışmak istemiyor!

Elçin Sangu’dan çok konuşulacak sözler! Bazı oyuncularla aynı projede çalışmak istemiyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2011 yılından beri dizi ve sinema filmlerinde görmeye başladığımız Elçin Sangu, Mersin Üniversitesi Opera Bölümü mezunu bir isim. Oyunculuk mesleğine gönül veren Sangu, televizyon reklamları ve çeşitli kampanyalarda görev alarak işe başlamış. Sonrasında ise pek çok dizide rol aldı ama Kiralık Aşk’ın ardından popüler oldu.

Aşk Kaç Beden Giyer, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Kurt Seyit ve Şura ve Sevdam Alabora dizilerinden sonra Barış Arduç ile oynadığı Kiralık Aşk, oyuncunun meslek hayatında adeta bir dönemeç oldu. Sangu, romantik komedi ile kazandığı ününü farklı türde bir dizi ile devam ettirme kararı aldı ve BluTV için çekilen Türkiye’nin ilk vampir dizisi Yaşamayanlar’da Kerem Bürsin ve Birkan Sokullu ile başrolde oynadı.

Bu dizinin ardından ise yeniden ekrana döndü ve Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte oynadıkları Çarpışma dizisinde oynadı. Hayranları onu yine bir romantik komedide görmek isteyince bu kez İyi Günde Kötü Günde isimli Star TV’nin dizisinde oynadığı ama beklenen ilgiyi görmedi ve 6 bölüm sonra yayından kaldırıldı.

Elçin Sangu'dan çok konuşulacak sözler! Bazı oyuncularla aynı projede çalışmak istemiyor! 7

Star TV’de ekrana gelen dizide Ozan Dolunay ve Yasemin Allen ile başroldeydi. Bu dizinin ardından kırgınlığını da röportajlarında dile getirdi. Büyük emek verilen yapımların bir kaç bölümde ekrandan kaldırılması ve şans tanınmamasına sitem etti. Şimdilerde ise bir Türk yazarın eseri olan dram projesi için tiyatro sahnesine çıkmaya hazırlanıyor. Dizi kırgınlığı nedeniyle ekrana ara vermiş görünüyor oyuncu!

Elçin Sangu, tv100 kameralarına verdiği bir röportajda söylediği bazı sözlerle dikkat çekti. Oyuncu, dizi setlerinde insani değerleri olmayan kişilerle çalışmaktan dolayı yaşadığı rahatsızlığı dile getirdi ilk kez.

Kendisini rahatsız eden tavırları sergileyen kişileri isim vermeden eleştirdi oyuncu. Daha önce yaptığı “Piyasadan silinmesini istediğim bazı insanlar var” açıklaması hatırlatılan Elçin Sangu, “Var hepimizin var. Sizin yok mu?” yanıtını verdi.

İsim sorulması üzerine de Elçin Sangu, ” Etik yani insani değerleri olmayan ve hani varolmadığına inandığınız insanlar olur ya. İllakı sektörde çalışırken karşılaşmamak mümkün mü?  Tabii ki var ama isim verecek bir durum yok. Bunlardan çok var. Gayet samimi, içten söylediğim ve inandığım bir konu yani” diye konuştu.

“Aynı projede yer alır mısınız?”sorusuna ise net bir tavır koyan oyuncu “Almam hayır! Prensiplerim var. Sorun çıkaracak insanla çalışmam” açıklamasını yaptı.

İşte Elçin Sangu’nun açıklamalarının tamamı…