Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Baba dizisiyle anlaşan Zeynep Tuğçe Bayat’a büyük şok!

Baba dizisiyle anlaşan Zeynep Tuğçe Bayat’a büyük şok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat, yeni sezonun en dikkat çeken dizisi Baba ile anlaştı. Show TV ekranında yayınlanacak olan dizinin başrollerinde Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş bulunuyor.

Birbirinden önemli isimlerin kadroya dahil olması ile Baba, 2022’nin en dikkat çeken yeni dizisi oldu. Zeynep Tuğçe Bayat’ın da heyecanla diziye hazırlandığı bir dönem yaşanıyor. Ancak oyuncu, koronavirüs şoku ile sarsıldı…

Hem Zeynep Tuğçe Bayat hem de eşi Cansel Elçin’in koronaya yakalandığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Evliliklerindeki mutluluk ile örnek bir çift olarak gösterilen ikilinin testleri pozitif çıktı.

Evlerinde karantinaya giren ikili, sağlık konusunda bir hayli dikkatli olmalarına rağmen, pandemiye yakalanmaktan kurtulamadı.

Baba dizisiyle anlaşan Zeynep Tuğçe Bayat'a büyük şok! 8

En son Börü 2039 dizisinde izlediğimiz Cansel Elçin yine yüksek performansı ile göz doldurdu.

Zeynep Tuğçe Bayat’ın koronaya yakalanması Baba dizisinde de planların bozulmasına neden oldu. Hastalığı atlatıp yeniden sete dönmek isteyen Bayat, evde bu süreçte dinlenme fırsatı da elde etmiş oldu.

1990 yılında Mersin’de dünyaya gelen oyuncu, 2009 yılından bu yana dizi sektöründe bulunuyor. Gönülçelen dizisindeki Nevra karakteri ile dikkat çeken Bayat, Çilek Kokusu’nda ise Gonca olarak izleyici karşısına geçmişti.

Baba dizisiyle anlaşan Zeynep Tuğçe Bayat'a büyük şok! 9

Afili Aşk’ta Ceylan ve Kuruluş Osman’da da Targun Hatun olarak izlediğimiz oyuncu, 2022 yılında Baba dizisinin kadrosunda bulunuyor.