Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu’dan yapımcısı Fatih Aksoy’a incelik içeren teşekkür!

Elçin Sangu’dan yapımcısı Fatih Aksoy’a incelik içeren teşekkür!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında pazar akşamları yayınlanan Yalancılar ve Mumları dizisi bir kadın hikayesi olarak öne çıktı. Elçin Sangu, Ceren Moray, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar, Feyyaz Duman ve İsmail Demirci gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi oyuncuları çok etkiledi.

Nermin Yıldırım tarafından Mistresses isimli BBC dizisinden uyarlanan Yalancılar ve Mumları, 4 kadının birbirleri ile iç içe geçen hayatlarını anlatıyor. Kadın karakterlerin içgüdüsel davranışlarının izleyicileri şaşırtması beklenen yapım, reytinglerde yeterince ilgi görmedi.

Senaryoya yönelik eleştiriler olsa da dizide Ceyda karakterine hayat veren Elçin Sangu, bu eleştirilere katılmıyor. Ünlü oyuncu yeni sezonda hayranlarının karşısına sarı saçlı yeni imajıyla çıkarken, bir kadın hikayesinde olmanın da gururunu yaşıyor.

Elçin Sangu'dan yapımcısı Fatih Aksoy'a incelik içeren teşekkür! 7

Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy’a son dönemde kadın konusuna ağırlık verdiği için teşekkür eden Elçin Sangu, bu tür yapımlara ekranlarda ağırlık verilmesi gerektiğini de söyledi.

Kamera Arkası isimli Fox TV’nin programına konuşan oyuncu, dizinin hikayesini bir edebiyatçının yazmasının da kendisini çok etkilediğini ifade etti.

Elçin Sangu, Yalancılar ve Mumları dizisinin çizgisini beğendiğini belirterek şu sözleri söyledi:

“Genel olarak kadınlara Fatih beyin bu yaklaşımı beni çok etkiliyor. Çünkü sürekli bu sıralarda kadın işleri yapan bir yapımcı. Değeri bilinmesi gerekiyor. Kadın konularını daha fazla üstüne düşülmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu senaryonun da kadınlara yönelik yazılmış olması çok etkiliyor. Bir edebiyatçı tarafından yazılması beni çok etkiliyor.

Dayanışma anlamında ve aslında yapılan şeylerin temelinde ne kadar içgüdüsel olarak haklı olduklarını anlayabildiğimiz ve empati kurabildiğimiz bir yerden yapıyor. Dolayısı ile bu çizgisi beni etkiliyor.”