Ana sayfa Dizi Fragmanları Elimi Bırakma 18. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Cenk’in romantizm çabası gülümsetecek

Elimi Bırakma 18. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Cenk’in romantizm çabası gülümsetecek

tarafından ker_def

Elimi Bırakma 18. Bölümde Neler Olacak? TRT1 ekranında izleyicilerle 25 Kasım Pazar günü ekrana gelecek yeni bölümünde Azra, Sumru’nun tehditleri karşısında dik durmaya çalışır. Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde yine heyecanlı anlar yaşanacak. 18. bölümden ön izleme görüntüleri de yayınlandı. Cenk’in Azra’ya romantizm yapmaya çalışırken düştüğü durum izleyicileri gülümsetecek!

Videodan 18. yeni bölümden ön izleme görüntülerini izleyebilirsiniz. Yeni bölümde yaşanacakların detayı şöyle:

Cansu Kadir’le başladığı oyunla Çelen ailesini etkisi altına almayı başarır. Azra ve Cenk ise, Cansu yüzünden gergin günler yaşarlar. Kadir Melis’i her geçen gün kendine daha çok bağlarken bu sahte birliktelikte, Melis imkânsız bir aşka doğru çekilir.

En yakın dostunu kaybeden Feride bu acıyı atlatmaya çalışırken diğer taraftan şirketin içindeki sorunlarla mücadeleye girişir. Azmi’nin yetkileri tehlikeye girer ve şirkette dengeler değişir.

Dizinin Künyesi
Kanal: TRT1
Yapım : Üs Yapım
Oyuncular : Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray Gözler Yeniay, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi, İpek Filiz Yazıcı, Cemre Baysel, Emre Bey, Sueda Çil, Yıldırım Şimşek, Emre Ozan, Yiğit Kağan Yazıcı, Özgür Kaymak, Ercan Özdal,
Yönetmen: Sadullah Celen
Yapımcı: Süreyya Yaşar Önal