Ana sayfa Dizi Fragmanları Elimi Bırakma 55. bölüm 2. fragmanı; Azra’nın başında bir felaket mi var, yoksa bir bebek mi geliyor!

Elimi Bırakma 55. bölüm 2. fragmanı; Azra’nın başında bir felaket mi var, yoksa bir bebek mi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve final kararı alınan Elimi Bırakma, 55. bölümüyle 26 Kasım Salı akşamı ekranlara geliyor. Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler olacağına yönelik bilgiler yayınlanan fragmanlarla ortaya çıkmakta. 55. bölüm 2. fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

TRT1’in aile bağlarının önemini bir kez daha gözler önüne seren dizisi Elimi Bırakma, 55. yeni bölümden 2. fragman yayınlandı. Azra ve Cenk’in mutlu anlarını izleyeceksiniz. Azra, “Aşka, sevgiye inanmayı sen öğrettin bana. Ben mucizelere inanmayı senin sayende öğrendim” diye konuşuyor. Cenk ise,”Benim mucizem sensin.Beni sakın yalnız bırakma” diyor. Azra ise onu asla bırakmayacağını açıkladı.

Cenk ve Barış kavgası devam edecek.Azra ise bir anda Barış ile tartışırken bayılıyor. Nedeni nedir, Azra’ya ne olacak? Ya mutlu bir haber, yani bir hamilelik durumu yaşanacak. Ya da bir hastalık… İzleyiciler merakla yeni bölümü bekliyor.

TRT1 reytingleri düşen dizinin final kararını aldı. Elimi Bırakma, 59. bölümüyle 24 Aralık Salı akşamı ekrana veda edecek.