Ana sayfa Sosyal Medya Elimi Bırakma dizisinden Gönül Dağı’na Sevilay Gültekin’e büyük fırsat!

Elimi Bırakma dizisinden Gönül Dağı’na Sevilay Gültekin’e büyük fırsat!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin en iddialı dizilerinden birisi Gönü Dağı. Cumartesi akşamlarının eğlencesi haline gelen dizi, TRT1 ekranlarında büyük bir ilgi görmeye devam ediyor. İkinci sezonu ile yeniden izleyici ile buluşan diziye yeni isimler de katılıyor.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hem tanınmış isimleri var hem de genç oyunculardan kurulu geniş bir kadrosu var… Dizi sayesinde birçok genç isim izleyiciler tarafından tanındı. Yetenekleri ile diziye büyük katkı yapan bu genç isimler kendi kariyerleri açısından da çok önemli bir fırsat buldu.

Nazlı Pınar Kaya, Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Zümre Meğreli gibi genç oyuncular için TRT1 dizisi adeta kariyerlerinde zıplama yaptıkları bir proje oldu. Şimdi bu gençlerin arasına bir yenisi daha ekleniyor.

Elimi Bırakma dizisinden Gönül Dağı'na Sevilay Gültekin'e büyük fırsat! 7

1997 doğumlu olan ve çeşitli eğitimlerle kendini geliştiren Sevilay Gültekin’in dizide Meryem karakterine hayat vereceği ortaya çıktı. Görme engelli olan Meryem karakteri önümüzdeki bölümlerde hikayeye renk katacak.

Sevilay Gültekin de bu rol sayesinde diğer genç isimler gibi kariyerinde zıplama yapma fırsatı elde edecek. 2018 yılında Yeni Gelin dizisindeki Turist Ana karakteri ile ilk kez setlerde yer alan Sevilay Gültekin, tiyatroda da bazı roller ile sahneye çıkmıştı.

Sevilay Gültekin’i TRT1’de yayınlanan Elimi Bırakma dizi hayranları da tanıyacaktır. Dolunay Soysert’in canlandırdığı Sumru karakterinin gençlik halini oynayan isim Sevilay Gültekin olmuştu.

Aşağıdaki videodan genç oyuncunun 2019 yılındaki performansını izleyebilirsiniz. Elimi Bırakma’dan sonra oyuncu adına Gönül Dağı dizisi hem yeniden TRT1 ekranında dönmesini sağlayacak hem de kariyerinde büyük bir fırsat olacak.