Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde hem ayrılık var hem de yeni bir transfer!

Gönül Dağı dizisinde hem ayrılık var hem de yeni bir transfer!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının çok sevilen dizilerinden olan Gönül Dağı, ikinci sezona başladı. İlk sezonda çok iyi reytingler alan dizinin geri dönüşü de muhteşem oldu. Dizinin hayranları Cumartesi akşamları geri dönen Gönül Dağı’na yine yoğun ilgi gösteriyor.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezonu hem hikaye hem de karakterler noktasında gayet başarılı ilerliyor. Dizideki tek önemli sorun ise Utku Ateş’in ayrılığı oldu. İlk sezonun sonunda diziden ayrıldığı ortaya çıkan oyuncu Cam Tavanlar isimli diziye geçmişti. Bu yapım kısa süreli oldu ama Utku Ateş, ikinci sezon kadrosunda yer almadı.

Gönül Dağı dizisinde hem ayrılık var hem de yeni bir transfer! 8

Serdar karakterinin ayrılığı birçok dizi hayranını derinden sarstı. Bu ayrılığın acısı hala devam ediyor. Diziye yeni bir karakterin daha geleceği de gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberi ile ortaya çıktı.

Meryem rolü ile Sevilay Gültekin önümüzdeki bölümlerde dizinin hikayesinde yerini alacak. Genç isimlerin öne çıkmasını sağlayan ve tecrübeli oyuncuların da katkılarıyla geniş bir kitleye ulaşan Gönül Dağı, her bölümü ile güçlü reytingler alıyor.

Gönül Dağı dizisinde hem ayrılık var hem de yeni bir transfer! 9

Yeni karakterin de hikayede gizemli bir hava estirmesi bekleniyor. Meryem karakteri görme engelli birisi ve Gönül Dağı’ndan yine etkili mesajların bu karakter üzerinden verilmesi bekleniyor.

Sevilay Gültekin, 1997 yılında dünyaya geldi. Kamera önü oyunculuk eğitimi alan genç oyuncu ayrıca Beyti Engin’den de karakter tasarım eğitimleri aldı. 2018 yılından itibaren tiyatro sahnelerinde çeşitli rollerde bulunan oyuncu, ardından da Yeni Gelin isimli dizide Turist Anna karakterini canlandırdı. Oyuncu, 2019 yılında ise Elimi Bırakma dizisinde Sumru karakterinin gençlik haline hayat verdi.