Ana sayfa Dizi Haberleri Emre Kınay, Ramo dizisinde kötü sürpriz yaptı!

Emre Kınay, Ramo dizisinde kötü sürpriz yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yayınlanmakta olan Ramo dizisinin yeni kötü adamı olarak hikayeye katıldığı ortaya çıkan Emre Kınay, izleyicileri de soğuk duş oldu. Hiç mi Ramo’nun bir dostu gelmeyecek, diye hayıflanan dizinin takipçileri, bu yeni kötü sürpriz ile birlikte hikayede nelerin değişeceğini merak ediyor.

Emre Kınay, bu sezon Kırmızı Oda isimli dizide Ahmet karakterine hayat vermiş, ayrıca 5 bölüm süren Bir Annenin Günahı isimli Kanal D yapımında da Çetin olarak yer almıştı. Şimdi ise bu sezon 3. dizisinde 3. farklı rolüyle ekran karşısına çıkan Emre Kınay’ın ilk görüntüleri fragmanlarda ortaya çıktı.

Show TV’nin sevilen dizisi, BKM imzalı Ramo’nun yeni bölümünden ön izleme sahnesi ve fragmanı yayınlandı. Büyük heyecan uyandıran sahnede Emre Kınay sürprizi dikkat çekti. Şerif isimli karaktere hayat verecek olan Kınay, aslında konseyin yeni kötü adamı olarak izleyicilerle buluşacak.

Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile her bölümü ilgiyle takip edilen RAMO’nun kadrosuna yayınlanacak yeni bölümde Emre Kınay gülü bir giriş yapacak.

Sürprizi bol bir karakterle seyirci karşına çıkacak olan Emre Kınay’ın, Ramo’da dengeleri nasıl değiştireceği merakla bekleniyor. Ünlü oyuncunun gelişi ile birlikte son dönemde İdil Fırat, Yiğit Özşener ve Olgun Şimşek’in üst üste ayrılmasının ayrılmasının ardından zayıflayan oyuncu kadrosu yeniden güçlendirilmiş oldu.