Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli’den sonra Can Yaman da büyük projeye dahil oldu!

Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli’den sonra Can Yaman da büyük projeye dahil oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus platformunun Türkiye’de izleyicilerle buluşması öncesinde yapılan hazırlık çalışmalarında ünlü isimlerle yapılan anlaşmalar büyük dikkat çekiyor… Bu isimlerden birisi Engin Akyürek olmuştu… Şu anda Gaziantep’te çekimlerde bulunan oyuncu, Kaçış isimli dizide İrem Helvacıoğlu ile birlikte başrolde yer alıyor.

Kaçış dizisi 8 bölümlük sezonlar halinde çekilecek bir proje ve iki savaş muhabirinin yaşadıklarını konu alan bir hikayeye sahip. Disney Plus platformunun Türk izleyicilerini kendisine çekmek için Kaçış dizisine yatırım yapması çok mantıklı bir gelişme oldu.

Engin Akyürek’in Disney Plus’un yüzü olmasının ardından ikinci haber ise Aras Bulut İynemli’den geldi… Oyuncunun Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ü canlandıracağı yeni dizi projesinin bilgileri de ortaya çıkmıştı. Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı dolayısı ile yaz aylarında çekimlerine başlanacak olan dizi de Disney Plus’ın Türk izleyicisinin gönlünü kazanmak için hazırlattığı bir proje olarak öne çıktı.

Engin Akyürek’in ardından Aras Bulut İynemli ile birlikte ABD’li yayıncının üçüncü ekran yüzü olarak da Can Yaman ile anlaşma yapıldığı iddiası ortaya atıldı.

Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli'den sonra Can Yaman da büyük projeye dahil oldu! 7

Bir yıldır İtalya’da bulunan Can Yaman, Eylül ayında Come II Mare isimli polisiye dizi için çekimlere başlamıştı. Bu projesi ile İtalyan izleyicisinin ilgisini çeken oyuncunun Şubat ayında da Sandokan isimli uzun süredir çalıştığı diziye başlayacağı konuşuluyordu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın iddiasına göre Can Yaman, Disney Plus’ın yeni ekran yüzü oldu. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan oyuncunun platformda yer alacak bir dizide başrolde oynayacağı ve diziyi de Ay Yapım’ın çekeceği bilgisi paylaşıldı.

Anlaşmaların gizli yapıldığı ve projenin detaylarının da sır gibi saklandığı gelen haberler arasında. Bakalım bu iddia doğru çıkacak mı?

Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli’den sonra Can Yaman da Disney Plus’ta yer alır ise bunun çok başarılı bir reklam çalışması olacağı da ortada.