Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’un iki oyuncusu yeni dizi Baba’da yeniden bir araya geliyor!

Mucize Doktor’un iki oyuncusu yeni dizi Baba’da yeniden bir araya geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de yayınlandığı dönem izleyici tarafından büyük ilgi gören Mucize Doktor dizisinin başta otizmli doktor Ali Vefa olmak üzere karakterleri hala unutulmadı. Bu unutulmaz dizinin iki karakteri şimdi yeni dizi Baba’da bir araya geliyor.

Güney Kore dizisi Good Doctor’dan uyarlanan ve başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal gibi oyuncuların yer aldığı Mucize Doktor, iki sezon yayınlandıktan sonra 64. bölümde ekranlara veda etmişti. Dizinin iki sevilen oyuncusu şimdi yepyeni bir yapımda bir araya geliyor.

Mucize Doktor dizisinin en sevilen karakterlerinden biri başhemşire Selvi’siydi. Her zaman sakin yapısıyla arayı bulmayı başaran Selvi hemşireyi deneyimli oyuncu Bihter Dinçel canlandırıyordu.

Dizinin bir başka oyuncusu Hakan Kurtaş da doktor Doruk’u canlandırıyordu. Diziye sonradan dahil olan ve izleyicinin ilk başta hoşlanmadığı ama daha sonra sevmeye başladığı Doruk karakterine de Hakan Kurtaş hayat veriyordu.

Mucize Doktor’un iki oyuncusu yeni dizi Baba’da yeniden bir araya geliyor! 7

Şimdi bu iki deneyimli oyuncu bomba gibi kadrosuyla dikkat çeken Baba dizisinde bir araya geliyor. Hakan Kurtaş dizide Özge Yağız tarafından canlandırılacak Büşra karakterinin sevgilisi İlhan, Bihter Dinçel de Münevver isimli karaktere hayat verecek.

Büyük bir merakla beklenen Baba dizisi “Bir Anadolu Hikayesi” sloganı ile yola çıktı. Ekin Atalar ile birlikte Gökhan Horzum’un senaryo yazarı olması da büyük dikkat çekiyor. Dört sezon süren Çukur dizisinin de senaristi olan Gökhan Horzum ismi, hikayenin ne kadar etkileyici olacağı konusunda önemli bir ipucu veriyor.

Dizinin oyuncu kadrosu da çok güçlü. Kısa süre önce ilk fragmanı yayınlanan Babam dizisinde usta oyuncu Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’n yanı sıra Özge Özacar, Taner Rumeli, Zeynep Tuğçe Bayat, Ayda Aksel, Beril Pozam, Damlasu İkizoğlu, Oktay Çubuk ve Özge Yağız da yer alıyor.