Ana sayfa Sosyal Medya Sultan Alparslan’ı canlandıran Barış Arduç’un yeni yıldan tek bir dileği var!..

Sultan Alparslan’ı canlandıran Barış Arduç’un yeni yıldan tek bir dileği var!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-TRT1’de yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde canlandırdığı ‘Sultan Alparslan’ karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Barış Arduç, Hello Dergisi’nin, 2021 yılı için hazırladığı özel sayısına samimi açıklamalarda bulundu.

Ünlü oyuncunun 2022 yılından tek bir dileği var; Yaptığı işte emeğinin karşılığını almak. Ünlü oyuncu bu konuda şu açıklamayı yaptı; “Bu kadar uzun ve sarsıcı bir pandemi döneminden sonra galiba yine sağlık, sağlık, sağlık demekten başka bir şey gelmiyor insanın aklına.

Önce sağlık olsun, sonra herkes kendi aklını, ruhunu, gönlünü koyduğu işinde çok başarılı olsun; kendinle gurur duyabilecek işler yapabilsin ve bunun hakkını, alkışını alabilsin. Bence en güzel şey bu…”

Sultan Alparslan'ı canlandıran Barış Arduç'un yeni yıldan tek bir dileği var!.. 7

Röportajda, eskiden çok daha fevri bir insan olduğuna dikkat çeken Barış Arduç, “Kendi bildiğim doğruların peşinde kırıp döktüklerim pek umurumda değildi. Kimseyi de dinlemezdim. Artık öyle değil. Etkileşim alanımda olan insanların, ailemin, arkadaşlarımın fikirlerine kayıtsız kalmıyorum.

Bir de galiba çocuk yaşta çok fazla coğrafya değiştirmek benim karakterimde gerginlik yaratıyordu; yerim yurdum belli olunca daha rahatladım. Şu anki halimi daha makul ve daha doğru buluyorum.” açıklamasıyla da ilgi çekti.