Ana sayfa Sosyal Medya Erdal Beşikçioğlu yeni projesinin hikayesinden çok etkilendi!

Erdal Beşikçioğlu yeni projesinin hikayesinden çok etkilendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, en son Kağıt Ev isimli Star TV dizisinde yer almış ve bu yapım 8 bölüm yayında kalabilmişti. Diziden sonra yaz döneminde bir süre dinlenme fırsatı bulan oyuncu, şimdi ise yeni projesinin hazırlıklarını yapıyor.

Bergen isimli sinema filminde başrolde yer alan Erdal Beşikçioğlu, Farah Zeynep Abdullah ile partner oldu… Acıların kadını olarak tarif edilen şarkıcı Bergen’in hayatını konu alan filmin çekimleri çok yakında başlayacak. Bergen’in hem aşkı hem de katili olan Halis Serbest karakteri ile hikayede yer alacak olan Erdal Beşikçioğlu katıldığı davette açıklama yaptı.

Filmin hikayesinden çok etkilendiğini anlatan oyuncu, “Halis karakterini oynayacağım ben, Bergen’i öldüren aşkı. Çok dramatik bir aşk hikayesi. Senaryo çok güzel yazılmış, umarım o güzellikte biz gerektiği gibi karakterlere hayat veririz. Yönetmenlerimiz de bunu iyi yansıtırlarsa eğer çok güzel bir iş geleceğini umut ediyorum” diye konuştu.

Erdal Beşikçioğlu yeni projesinin hikayesinden çok etkilendi! 7

Şarkılarıyla 80’li yıllara damgasını vuran Bergen, eşi Halis Serbest’in yüzüne kezzap atmasıyla görme yetisini kaybetmiş, ardından da boşandığı eşi tarafından 15 Ağustos 1989’da Adana’da kurşunlanarak öldürüldü.

Bergen’i öldüren Halis Serbest yıllar sonra ortaya çıkarak film için kendisinden izin alınmadığını ve kimsenin evin içinde neler yaşandığını bilmeden, kendisini sorgulayamayacağını söyledi.