Ana sayfa Dizi Haberleri Behzat Ç efsanesi yeni ünlü isimlerin katılımıyla yeni sezonda yine heyecan dalgası yaşatacak!

Behzat Ç efsanesi yeni ünlü isimlerin katılımıyla yeni sezonda yine heyecan dalgası yaşatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran Behzat Ç dizisinin geçen sezon yenilenen hikayesi ile Blu TV’de izleyicilerle buluşmasının ardından, yeni sezon için ekip bir araya geldi.

Okuma provaları gerçekleştirilirken, 2 Haziran itibariyle de dizinin yeni sezonu için çekimlerin başlayacağı duyuruldu. Erdal Beşikçioğlu’nun hayranları bu durumdan çok memnun. Dijital dizi olarak Behzat Ç’nin Blu TV ortamında yeni sezonları ile yayınlanmaya devam etmesi, aslında izleyicilerin yoğun çabasının bir sonucu oldu.

Uzun süre Erdal Beşikçioğlu yeni sezon çekimlerini istememişti. Sonrasında 2019 yılında yapılan deneme hikayedeki sorunlar nedeniyle sıkıntılıydı ve Erdal Beşikçioğlu da projeye devam etmek istemedi. Ancak usta oyuncunun birbiri ardına yaptığı dizi projelerinin kısa sürede final yapması ve izleyici baskısı ile birlikte senaryonun da kendisini tatmin etmesi ile birlikte Behzat Ç efsanesi geçen sezon yeniden dirildi.

Erdal Beşikçioğlu ile birlikte; Güven Kıraç, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Evliya Aykan, Burak Dakak gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç Hikayesi projesinin ikinci sezonu için ekip bir araya geldi.

Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği ve ilk sezonu ile büyük beğeni toplayan ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin ikinci sezonunda nasıl bir hikayenin ortaya çıkacağı şimdiden merak konusu oldu.

Oyuncuların okuma provalarında bir hayli keyifli oldukları da gözleniyor. Enerjisi yüksek ve yeni sezon için şevkle okuma provalarına katılan dizinin ekibi, yoğun bir çekim dönemine başlıyor.

Dizide ayrıca; Ayça Eren, Derin Beşikçioğlu, Eray Eserol, Önder Selen gibi isimlerin de yer aldığını hatırlatalım.

Konuk oyuncu olarak Özge Yağız, Selen Öztürk kadroda yer almaya devam edecek. Ayrıca; Sergen Deveci, Alper Kut ve usta oyuncu Devrim Yakut yeni sezonda dizinin kadrosuna katılan isimler oldular.