Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisine hem yeni oyuncu hem de yürek yakan ayrılık!

Gönül Dağı dizisine hem yeni oyuncu hem de yürek yakan ayrılık!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran ve her hafta reyting rekoru kıran Gönül Dağı’nın 34. Bölümü, 2 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekrana geliyor. İlk sezonu çok başarılı geçen dizinin ikinci sezonda da iyi sonuçlar alması tüm ekibin moralini yükseltti. Cumartesi akşamları birincilikler alarak yoluna devam eden dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu da katılacak.

Gözleri görmeyen Meryem karakteri hikayeye dahil olacak. Bu karakteri canlandıracak oyuncu olarak ise Sevilay Gültekin ile anlaşma yapıldı. Genç isimler arasında yer alan Sevilay Gültekin 3 yıldır setlerde yer alıyor. 2018’de Yeni Gelin dizisinde rol alan oyuncu, 2019 yılında ise Elimi Bırakma dizisinde kısa bir süre performans sergiledi.

Gönül Dağı dizisine hem yeni oyuncu hem de yürek yakan ayrılık! 9

Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.  Gönül Dağı, gençleri girişimcilik konusunda motive etmeye ve onlara rehberlik etmeye devam ediyor.

Girişimci gençlerden birisi olan Cihat Süvarioğlu’nun canlandırdığı Ramazan karakteri yeni bölümde büyük bir aşk acısı yaşayacak. Hazal Çağlar’ın başarıyla canlandırdığı Asuman, Ramazan’ı yarı yolda bırakacak. Bu aşk acısı izleyicilerin yüreklerini yakacak.

Gönül Dağı dizisine hem yeni oyuncu hem de yürek yakan ayrılık! 10

Gönül Dağı’nın 2 Ekim Cumartesi saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek olan yeni neler olacak?

“Asuman’ın yarı yolda bırakmasıyla kasabayı terk etmeyi kafasına koyan Ramazan, tam gidecekken karşısında Ciritçi Abdullah’ı bulur. Ramazan ve Ciritçi Abdullah bir yolculuğa çıkarlar. Bu yolun sonunda Ramazan’ın fikri değişecek mi? Muammer’in kazadan önce verdiği sözü yerine getirmek zorunda kalan Taner ve Veysel’i nasıl bir macera bekliyor?

 

Zahide; Dilek ve Halime arasındaki buzları eritmek için kolları sıvar. Zahide ile işbirliği yapan Dilek, bu defa Halime’nin gözüne girebilecek mi? İhaleyi kaybetmesinin ardından iş arama telaşı içinde zor günler geçiren Sefer, iş bulabilecek mi? Öte yandan bebeğin kontrolü için hastaneye giden Cemile ve Veysel’i nasıl bir sürpriz bekliyor?”

Gönül Dağı dizisine hem yeni oyuncu hem de yürek yakan ayrılık! 11

Gönül Dağı’nın başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan paylaşıyor. Ayrıca sanat dünyasının usta isimleri Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca ve Zümre Meğreli rol alıyor.

Gönül Dağı 34. Bölümüyle 2 Ekim Cumartesi saat 20.00’de TRT 1’de