Ana sayfa Foto Galeri Erhan Çelik ile Gülben Ergen arasında yaşananların perde arkası herkesi şaşkına çevirecek

Erhan Çelik ile Gülben Ergen arasında yaşananların perde arkası herkesi şaşkına çevirecek

tarafından ker_def

Erhan Çelik ile Gülben Ergen arasında yaşananların perde arkası herkesi şaşkına çevirecek 7

MESAJ YANLIŞLIKLA GÜLBEN ERGEN’E GÖNDERİLİNCE…

24 Ekim 2017 tarihinde soruşturmayı yürüten savcıya bir dilekçe daha veren Gülben Ergen’in avukatı Altın Mimir, bir numaradan Erhan Çelik’in kullanımında olan telefona Whatsapp mesajı yollandığını, bu mesajın da Çelik tarafından yanlışlıkla müvekkiline gönderildiğini belirterek, “Erhan Çelik’e gönderilen bu mesaj ile mesajı gönderen kişinin Erhan Çelik’in isteği doğrultusunda hareket ettiğini, daha sonrasında da konu ile ilgili rapor vererek Erhan Çelik’i bilgilendirdiği açıkça ortaya konulmaktadır. Yaşanan bu son gelişme ışığında huzurdaki soruşturmaya konu suçların azmettiricisi/iştirakçisi/faili olarak Erhan Çelik’in ifadesine başvurulması maddi gerçeğin açığa çıkması açısından elzemdir” dedi.

Bu gelişme üzerine Erhan Çelik de soruşturma kapsamında soruşturmayı yürüten Savcı Metin Uslu’ya şüpheli sıfatı ile ifadeye çağrıldı. Çelik, 1 Kasım tarihinde savcıya giderek ifade verdi.

SORUŞTURMA ÜÇ SUÇ ÜZERİNDEN YÜRÜYOR

Her üç şüpheli de, “Hakaret”, “Tehdit” ve “Sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret” suçlarından soruşturuluyor.