Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Petekkaya, Gel Dese Aşk ile bozulan imajını Kırmızı Oda ile düzeltti!

Erkan Petekkaya, Gel Dese Aşk ile bozulan imajını Kırmızı Oda ile düzeltti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda dizisinde başarılı performansı ile göz dolduruyor. Oyuncu, Sadi karakteri ile hikayeye dahil oldu ve güçlü bir performans sergiledi.

Sadi, mafya olmasına rağmen hayatına dair bazı detaylar izleyicilerin çok ilgisini çekti. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde de Sadi karakteri ile bir ara yer alan Erkan Petekkaya, karakteri çok iyi canlandırıyor. İzleyicilerden gelen olumlu yorumlar ve yansımalar ile birlikte hikayede Sadi’nin sahneleri de artırıldı.

Erkan Petekkaya, geçen yıl pandeminin başında Gel Dese Aşk isimli atv dizisinin başrolünde yer alıyordu. Koronavirüsün ilk çıktığı dönemdi ve sette çekilen bir korona şarkısı yüzünden de ciddi eleştiriler almıştı.

Gel Dese Aşk dizi setinde koronavirüsün pek de önemsenmediği bu görüntülerle ortaya çıkmış, eleştiriler çığı gibi büyümüş ve Erkan Petekkaya’nın imajı da zarar görmüştü.

Bu olaydan tam 1 yıl sonra ünlü oyuncu Kırmızı Oda dizisindeki Sadi karakteri ile yeniden izleyicilerin gözüne girdi.Her ne kadar Sadi bir mafya karakteri olsa da oyuncunun performansı, şivesi ve yeteneği dizi hayranlarını memnun etti.

Kırmızı Oda’nın reytinglerinde de Erkan Petekkaya etkisi olumlu olarak gözüktü ve daha fazla süre verildi.. Gazeteci Birsen Altuntaş ünlü oyuncunun 5 bölüm için diziye girdiğini ama ilgi yüksek olunca da rolünün uzatıldığını duyurdu.

Sadi’nin duygusal sahnelerinde Petekkaya’nın karakterin hissiyatını izleyiciye geçirme konusundaki başarısı, son dönemde Kırmızı Oda’nın zirvede kalmasını sağlayan önemli etkenlerden birisi oldu.