Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisinde büyük değişime adım adım!

Menajerimi Ara dizisinde büyük değişime adım adım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin düşük maliyeti nedeniyle yayında tutma kararı verdiği Menajerimi Ara dizisi hayranları oldukça şanslı. Show TV’nin iyi reytinglerine rağmen dizilerini bir bir bitirdiği ortamda, Menajerimi Ara’nın devam edebiliyor olması çok önemli bir avantaj.

Güçlü bir oyuncu kadrosu ve etkileyici bir hikayesi bulunan Menajerimi Ara, hem eğlenceli hem de duygusal yönleri ile izleyicileri kendisine çekiyor. TRT1’de başlayan Teşkilat dizisi ile birlikte ciddi bir reyting kaybı yaşayan Menajerimi Ara, yaz aylarında da ekranda olmaya devam edecek.

Dizide önemli değişiklikler de yaşanıyor.. Feris karakterine hayat veren Canan Ergüder’in bir süre yapıma ara vereceği ortaya çıkmıştı. Meme kanserine yakalanan oyuncu, tedavisi nedeniyle dizide bir süre olmayacak. Ancak oyuncunun ilerideki bölümlerde yine hikayeye dahil olabileceği, kısa rollerde yer alabileceği belirtiliyor.

Menajerimi Ara dizisinde asıl büyük değişim ise senaryo noktasında yaşanacak. Şimdiye kadar 33 bölümü yayınlanan dizide, mevcut senaristlerin yazdığı 34. bölüm 18 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak.

Menajerimi Ara’nın 35. bölümünden itibaren ise senaryo usta bir isme emanet edilecek. Sema Ergenekon, dizinin hikayesine yeni yön verecek kişi oldu. 35. bölümden itibaren dizide ne tür değişiklikler olacak merakla bekleniyor.

Kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV ekranında!