Ana sayfa Dizi Haberleri Erkek Severse dizisinde müthiş bir kadro buluştu!

Erkek Severse dizisinde müthiş bir kadro buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bein Connect platformunda yayınlanacak olan Erkek Severse isimli dizinin kadrosu bir hayli ilgi gördü. Sosyal medyada izleyiciler heyecanla projenin detaylarını bekliyor.

Son Yaz dizisinin ikinci sezonunun kısa sürmesi Alperen Duymaz’ın bu teklifi kabul etmesine imkan sağladı. Oyuncunun bir dizisi bitti ve hayranları üzüldü ama yeni bir dizi için de fırsat doğdu.

Erkek Severse isimli yapımda kadın başroller ise Büşra Develi ve Yasemin Allen olarak ortaya çıktı. Dizinin başrol kadrosu çok dikkat çeken isimlerden oluşunca da gündemde daha çok yer almaya başladı.

Sosyal medya platformlarında dizi hayranları çok ilginç ve dikkat çeken bir oyuncu kadrosu bulunduğuna yönelik değerlendirmeler yapıyor.

Dizinin senaristi de romantik komedi hikayeleri ile kariyerini ispatlamış olan Aslı Zengin… Daha önce birçok dizinin senaryosunu yazan Aslı Zengin için Erkek Severse ilk dijital projesi olacak. 120 dakikalık televizyon dizilerini yazmakta sıkıntı yaşamayan Aslı Zengin, katıldığı bir programda 45 dakikalık hikaye yazmanın daha zor olduğunu açıkladı.

Erkek Severse isimli dizinin çekimlerine önümüzdeki hafta başlanacak. Dizi hayranları setten gelecek görüntüleri heyecanla bekliyor.