Ana sayfa Dizi Haberleri Yasemin Kay Allen uzun bir aradan sonra televizyon dizilerine dönüş yaptı!

Yasemin Kay Allen uzun bir aradan sonra televizyon dizilerine dönüş yaptı!

tarafından ker_def

Show TV’nin MF Yapım imzalı dizisi ‘Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın kadrosuna başarılı oyuncu Yasemin Kay Allen dahil oldu.

Fenomen diziye, 12. bölümden itibaren dahil olacak Allen; özgür ruhlu ve aynı zamanda iş dünyasında cesur adımlarıyla tanınan “Dora Ersoy” karakterine hayat verecek.

1989 yılında dünyaya gelen oyuncu, en son 2023 yılında yayınlanan ve sadece 6 bölüm süren Dokuz Oğuz dizisi ile televizyon ekranında yer almıştı. Yasemin Allen, yaklaşık 13 aylık aradan sonra yeniden hayranları ile televizyon ekranında buluşacak.

2024 yılının en başarılı dizisi olarak öne çıkan ve reytingleri ile de başarıdan başarıya koşan Bahar dizisi, geniş bir izleyici kitlesini kendisine bağlamış durumda.

Yasemin Kay Allen için de bu yeni rolün kariyerinde farklı bir yeri olacaktır. Oyuncu, sezonun en başarılı dizisinde rol alarak yeniden mesleği ile gündeme geldi.

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı, MF Yapım imzalı dizinin kadrosunda şu isimler bulunuyor: “Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik ve Hatice Aslan.”

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” adlı dizi yeni bölümüyle salı saat 20.00’de Show TV’de!