Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde hikaye akıcı ve şaşırtıcı ama bir başka ayrıntı var ki diziyi izleyenler her hafta oraya takılı kalıyor!

Yargı dizisinde hikaye akıcı ve şaşırtıcı ama bir başka ayrıntı var ki diziyi izleyenler her hafta oraya takılı kalıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ay Yapım imzalı Yargı dizisi, Kanal D’nin yeni sezondaki yüz akı projelerinden birisi oldu.Uzun süre yeni dizileri tutturmada sorun yaşayan kanal için Yargı dizisi, sessiz ama derinden geldi ve Pazar akşamlarının merakla beklenen yapımları arasına girmeyi başardı.

Esasen bu başarının altında hikayenin sağlamlığı ve oyuncu seçimlerinin başarısı da ayrı bir yerde duruyor. Her karakterin özenle seçilmesi ve hepsinin de oyunculuklar açısından izleyiciden alkış alması dikkat çekiyor.

Dizinin başrolleri Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ise sürpriz bir ikili oldular! Netflix’te iki sezonu yayınlanan Aşk 101 dizisini izleyen herkes, Burcu ve Kemal rolüyle birbirlerine çok yakıştırdıkları bu ikiliyi ekranda görmekten de son derece mutlu.

Yargı dizisinde hikaye akıcı ve şaşırtıcı ama bir başka ayrıntı var ki diziyi izleyenler her hafta oraya takılı kalıyor! 9

Aşk 101’de bir lisede öğretmenlik yapan Kemal ve Burcu karakterinde iki sevgilisi oynamıştı ikili. Hem oyunculuklarıyla hem de uyumlarıyla herkesin takdirini kazanan oyuncuların bu birlikteliği şimdi Yargı dizisine taşındı.

İzleyenlerin Aşk 101 ile birlikte “Keşke bir TV dizisinde yeniden oynasalar, çok yakışıyorlar, müthiş ikili” şeklindeki sözleri ve dileklerini yapımcılar da duymuş olacak ki Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, Yargı dizisinde bir araya geldiler.

Üstelik 8 bölümü yayınlanan diziyi izleyen pek çok izleyici, bu ikilinin arasındaki müthiş uyumu izlerken ayrı bir hayranlık duyuyorlar oyunculara. Birbirlerine çok yakıştırılan Urgancıoğlu ve Deniz, başarılı oyunculukları ile Yargı’da da yine iyi bir iş çıkarıyorlar.

Yargı dizisinde hikaye akıcı ve şaşırtıcı ama bir başka ayrıntı var ki diziyi izleyenler her hafta oraya takılı kalıyor! 10

Sosyal medyada yapılan yorumlarda da sezonun sevilen dizi çiftleri olarak dikkatleri üzerlerine çekiyorlar. Bir izleyicinin aşağıdaki yorumu, pek çok dizi takipçisinin de benzer düşüncesini yansıtmakta. İkilinin karşılıklı oyunculukları, pek çok isme taş çıkartıyor adeta!

Yargı dizisinde hikaye akıcı ve şaşırtıcı ama bir başka ayrıntı var ki diziyi izleyenler her hafta oraya takılı kalıyor! 11

Popülerliği yüksek kimi isimlerin yanyana getirildiği ve çoğu zaman uyum problemi olan dizi çiftlerinin yanı sıra, Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz, yer aldıkları her projede olduğu gibi yine oyunculukları ile ayrı ayrı beğeni toplarken, ikili olarak da ekranın beğenilen isimleri arasına girmeyi başarıyorlar.

Sezonun belki de en gerçekçi iki dizi karakteri olarak da Yargı dizisini izleyenleri, her sahneleriyle kendilerine bir kez daha hayran bırakıyorlar.

Özel hayatlarıyla çok gündemde olmayan ve sade tavırlarıyla da dikkat çeken bu iki isim, şimdi Yargı dizisiyle izleyenlerin gözünde her bölüm daha da büyümeye devam ediyorlar…