Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi neden bitti? Oktay Kaynarca bile anlamlandıramıyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi neden bitti? Oktay Kaynarca bile anlamlandıramıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 6 sezon başarılı geçen bir dönemin ardından çok ilginç bir süreç yaşandı. Yedinci sezon için herkes heyecanla beklerken ve sette çalışmalar da başladığı halde, proje bir anda bitirildi.

atv bu süreçte hiçbir şey söylemedi. BVB Yapım, bazı isteklerde bulundu ve bunlar için söz alınca 200. bölüm çekimlerine başlandı. Hatta dizinin yeni sezondaki ilk bölümü de tamamlandı, ancak yayınlanmadı. 12 yeni karakterin katıldığı yeni sezon çekimlerinin başlamasından sonra yaşananlar ve dizinin bitirilmesine kimse anlam veremiyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi neden bitti? Soru bu ve yanıtını başrol oyuncusu Oktay Kaynarca bile aslında bilmiyor. Ünlü oyuncu, 10. Malatya Film Festivali ile ilgili tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada dikkat çeken sözler söyledi.

Adeta sitemde bulunan oyuncu, “Kucağımıza düşen bir durum var. Bizim de şaşırdığımız ve başa çıkmaya çalıştığımız… İçinden yara almadan mümkün olduğunca az zedelenerek çıktığımız bir süreç bu. Bu sezon, bir çalışma sezonu olarak planladığımız sezon birden başka bir şeye dönüştü. Biz de bununla ilgili doğru bir pozisyon olmaya çalışıyoruz. Bütün oyuncu arkadaşlarım ve kamera arkasında çalışan arkadaşlarım gibi… Bunu iyi yönetmeye çalışıyoruz. Bu krizin içerisinden doğru çıkmaya çalışıyoruz. Yine yaptığımız işlerin en iyisinden birisini yapıp, seyircimizin karşısına çıkarma çabamız var. Hepsi bu.”

Kendisinin projeler arasında ayırım yapmadığını tiyatro, sinema veya dizi olmasının fark etmediğini anlatan ünlü oyuncu, her gün birçok şey okuduğunu ve toplantılar, görüşmeler yaptığını anlattı.

En iyisini yapmaya çalıştığının altını çizen Oktay Kaynarca, görüşmelerin devam ettiğine de dikkati çekti.